Ehdota ohjelmaa Metsäpäiville 2020!

Metsäpäivät 2020

Metsäpäivät järjestetään tänä vuonna Clarion-hotellissa Helsingin Jätkäsaaressa 22.–23.10. Vaikka Metsäpäiviin on vielä aikaa, on ohjelman suunnittelu jo täydessä vauhdissa. Mitä sisältöä sinun organisaatiosi voisi tarjota tapahtumaan?

Metsäpäivien ohjelma rakentuu yhteistyökumppaneiden avulla. Vuoden 2019 Metsäpäivien ohjelmaa oli rakentamassa yli 20 organisaatiota ja kymmeniä asiantuntijoita. Ohjelma saikin runsaasti kiitosta monipuolisuutensa ja ajankohtaisuutensa ansiosta. Ohjelmantarjoajat saivat puolestaan erinomaista näkyvyyttä ja innostuneen yleisön esityksilleen.

Tavoitteena on rakentaa tämän vuoden Metsäpäivistä vielä entistäkin moniulotteisempi ja antoisampi tapahtuma. Tutkimus-, Ihminen-, Talous-lavat saavat uutuutena rinnalleen Tekniikka-lavan. Muitakin uutuuksia on luvassa. Nyt myös sinulla on mahdollisuus ehdottaa mitä ohjelmaa organisaatiosi voisi tapahtumaan tarjota. Voit myös ehdottaa jotain aivan uudenlaista elementtiä Metsäpäiville.

Tee alustava ohjelmaehdotus Metsäpäiville 2020 täällä.

Alustavia ehdotuksia ohjelmasta voi jättää 31.1.2020 asti. Huom. Alustava ohjelmaehdotus ei ole vielä sitova – ehdota siis rohkeasti! Ehdotusten pohjalta alamme yhdessä rakentaa Metsäpäivien ohjelmakokonaisuutta.

Tervetuloa mukaan ideoimaan Metsäpäiviä 2020!

Lisätietoa: Kaarina Aro, projektipäällikkö, p. 050 374 5677, kaarina.aro@smy.fi

 

Kirjoittaja

Kaarina

Kirjoita kommentti