Tiedote

Metsäpäivät järjestetään 28.–29.10.2021 hotelli Clarionissa Helsingissä

Metsäpäivien valoisa ja pidetty tapahtumapaikka Helsingin Clarionissa on tuttu kahden vuoden takaa.Metsäpäivien valoisa ja pidetty tapahtumapaikka Helsingin Clarionissa on tuttu kahden vuoden takaa.

Valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään lokakuussa paikan päällä Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevassa hotelli Clarionissa. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 21. syyskuuta.

Metsäpäivien ohjelmassa on runsaasti metsäasiaa talous-, ihminen- ja kahdella tutkimuslavalla. Uutuutena on viides lava, jolla käydään metsäkeskustelua. Tapahtuma myös avataan keskustelun merkeissä Ylen toimittajan Markus Liimataisen vetämänä.

”Ennen kaikkea nämä Metsäpäivät tullaan muistamaan kaiken etätyön ja etäkokousten jälkeen juuri keskusteluista sekä tutuista ja uusista kohtaamisista”, lupaa Metsäpäivien projektipäällikkö Kaarina Aro.

Verkostoitumismahdollisuuksia tarjoaa Minimessut, joilla parisen kymmentä yritystä ja organisaatiota kertoo toiminnastaan.

Päivän annin vetää yhteen iltapäivän pääpuhuja, Suomen kaikkien aikojen paras ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen. Kahden vuoden tauon jälkeen päästään myös Metsäpäivien iltamiin. Iltatilaisuudessa julkistetaan arvostetut Suomen Metsäyhdistyksen ansiomerkit, Suomen Metsäsäätiön huomionosoitukset ja Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendit.

Aivan uutta Metsäpäivillä on Puunjalostusinsinöörien PI Challenge -opiskelijatapahtuma, jossa opiskelijat pääsevät verkostoitumaan metsäalan asiantuntijoiden kanssa ja haastamaan osaamisensa hackathonissa.

Metsäpäivien järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeistuksia. Jotta voimme järjestää koronaturvallisen tapahtuman ja taata tilojen väljyyden, Metsäpäiville on myynnissä tavallista vähemmän eli 200 lippua.

Lipunmyynti Metsäpäiville alkaa tiistaina 21.9. tapahtuman verkkosivustolla metsapaivat.fi, jolla myös ohjelma julkaistaan syyskuussa.

Seuraa tapahtuman uutisia myös Twitterissä ja Facebookissa.

Lämpimästi tervetuloa 92. kerran järjestettäville Metsäpäiville!

Lisätietoa:

Kaarina Aro, projektipäällikkö, kaarina.aro@smy.fi, p. 050 374 5677

Kirjoittaja

Metsäviestintä Oy

Jo 92. Metsäpäivät järjestää Suomen Metsäyhdistyksen omistama Metsäviestintä Oy.

4 kommenttia “Metsäpäivät järjestetään 28.–29.10.2021 hotelli Clarionissa Helsingissä” artikkeliin

Esko Ikäheimonen sanoo:

Hei vaan! Meillä on tulossa ständi tuohon tilaisuuteen. Miten tarkemmat aikataulut ja majoitustiedot.

Kaarina sanoo:

Hei Esko!
Minimessuista vastaa Henna Nummela ja hän antaa tarkempia tietoja käytännön seikoista. Hennan yhteystiedot: henna.nummela@smy.fi, p. +358 45 657 5442

Mikko Savolainen sanoo:

Onkos Clarion hotellin kanssa sovittu jotain Metsäpäivät-hintaa?
Kyselee Mikko

Kaarina sanoo:

Hei Mikko!

Esiintyjille on varattu tietty kiintiö hotellihuoneita. Jos siitä jää yli, huoneet ovat myös muiden kuin esiintyjien varattavissa. Asiasta kerrotaan Metsäpäivät-verkkosivuilla hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Kirjoita kommentti