Metsäpäivät järjestetään jälleen hotelli Clarionissa Helsingissä lokakuussa 2020

Metsäpäivien valoisa ja pidetty tapahtumapaikka Helsingin Clarionissa on tuttu kahden vuoden takaa.Metsäpäivien valoisa ja pidetty tapahtumapaikka Helsingin Clarionissa on tuttu kahden vuoden takaa.

Seuraavat Metsäpäivät järjestetään Clarion-hotellissa Helsingin Jätkäsaaressa 22.–23.10.2020. Metsäpäivien 2019 paikka ja uudistunut konsepti saivat osallistujilta niin kiittävää palautetta, että tapahtumaa päätettiin jatkaa samalla linjalla mutta myös uutta kokeillen.

Syksyn 2019 Metsäpäivät saivat kävijöiltä runsaasti kiitosta ennen kaikkea monipuolisesta ohjelmarakenteesta, hienoista puitteista uudessa tapahtumapaikassa sekä mainiosta tunnelmasta. Palautteen ansiosta Metsäpäivät 2020 järjestetään samassa paikassa ja pääosin samalla konseptilla. Mutta uuttakin on toki luvassa.

Metsäpäivät rakennetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, ja kumppaneilla on ratkaiseva rooli monipuolisen ja ajankohtaisen ohjelmasisällön tuottamisessa. Lämpimät kiitokset vielä kerran vuoden 2019 yhteistyökumppaneille – onnistuimme teidän ansiostanne.

Metsäpäiville 2020 toivomme mukaan tutut ja uudet yhteistyökumppanit. Tätä ajatellen Metsäpäivät saa ohjelmapaikaksi Tutkimus-, Ihminen- ja Talous-lavojen rinnalle Tekniikka-lavan. Toivomme tämän avaavan vielä uuden kiinnostavan näkökulman Metsäpäiville.

Uuden ohjelman rakentaminen alkaa tammikuussa

Vuoden 2020 Metsäpäivien ohjelman rakentaminen alkaa 7.1.2020. Avaamme tuolloin lomakkeen, jonka kautta pyydämme yhteistyöstä kiinnostuneita tahoja kertomaan, millaista ohjelmaa he haluaisivat tarjota ensi vuoden Metsäpäiville. Ehdotusten pohjalta lähdemme yhdessä rakentamaan ensi vuoden tapahtuman ohjelmakarttaa.

Ohjelmalomake löytyy 7.1.2020 alkaen Metsäpäivien verkkosivulta www.metsapaivat.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan rakentamaan Metsäpäiviä 2020!

Lisätietoa: Kaarina Aro, projektipäällikkö, p. 050 374 5677, kaarina.aro@smy.fi

 

Kirjoittaja

Suomen Metsäyhdistys ry

Metsäpäiviä 2019 kiitettiin uudistumisesta

”Hyvin toimiva kokonaisuus.”

”Monipuolinen ja ajassa kiinni oleva ohjelma.”

”Clarion erinomainen tilaisuuden kannalta.”

”Uusi tapahtumapaikka toimii, on huomattava parannus entiseen! Muutenkin tapahtuma oli raikkaampi kuin aiemmin.”

”Ihmisiä oli iloisella mielellä paljon mukana.”

”Parhaimmat Metsäpäivät koskaan!”

Kirjoita kommentti