Tiedote

Metsäpäivät siirtyy helmikuulle – tutustu jo nyt kiinnostaviin keynote-puhujiin

Valtakunnalliset Metsäpäivät siirtyy koronatilanteen vuoksi lokakuulta ensi vuoden helmikuuhun. Varaa uusi ajankohta 4.–5.2.2021 jo kalenteriisi – myös nimekkäät keynote-puhujat Petri Sarvamaa ja Teemu Keskisarja ovat vahvistaneet osallistumisensa helmikuussa.

Metsäpäivät järjestetään upeassa Clarion-hotellissa Helsingin Jätkäsaaressa. Tapahtuman avaa torstaina europarlamentaarikko Petri Sarvamaa. Iltapäivän keynote-puhuja on historioitsija Teemu Keskisarja, joka lietsoo yleisöä ja panelisteja keskusteluun.

Metsäpäivillä on ohjelmaa neljällä lavalla: tutkimus-, ihminen- ja talouslavan sekä uutena tekniikkalavan ohjelmasta vastaavat yhteistyökumppanimme. Ohjelmalavat on varattu täyteen ja ohjelman rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Metsäpäivien yhteydessä järjestetään PI Challenge -tapahtuma, jossa opiskelijat ratkovat kiperiä kysymyksiä yhdessä metsäalan yritysten kanssa.

Kiinnostus Metsäpäiviin on ollut suurta, mutta epävarmassa koronatilanteessa katsoimme vastuulliseksi siirtää alun perin lokakuuksi suunnitellun tapahtuman helmikuulle. Metsäalan ison valtakunnallisen tapahtuman järjestäjänä meille on ensiarvoisen tärkeää, että Metsäpäiville osallistuminen on turvallista yleisölle, esiintyjille ja järjestäjille.

Metsäpäivien siirtämisellä haluamme myös kunnioittaa etätyösuositusta sekä monien toimijoiden ohjeistusta osallistumisen välttämistä yleisötapahtumiin.

Seuraamme koronatilannetta jatkuvasti ja noudatamme viranomaisten ohjeistusta yleisötapahtumien turvallisesta ja vastuullisesta järjestämisestä. Metsäpäivien järjestelyissä noudatetaan terveys-, hygienia- ja turvallisuusohjeita, jotta Metsäpäiville osallistuminen on mahdollisimman turvallista. Lisäksi jos tilanne sitä vaatii, tapahtuma voidaan järjestää joko osin tai kokonaan virtuaalisena.

Metsäpäiville tehdyt sopimukset siirtyvät sovitun mukaisesti koskemaan uutta ajankohtaa ja tapahtumaan jo ostetut pääsyliput kelpaavat sellaisenaan myös uutena ajankohtana.

Lisätietoja:

Metsäpäivät-koordinaattori Kaarina Aro, kaarina.aro@smy.fi, p. 050 374 5677

 

 

Kirjoittaja

Kaarina

Kirjoita kommentti