Tiedote

Metsäpäivien 2020 lipunmyynti on alkanut!

Metsäpäivät 2020 -liput ovat nyt myynnissä. Osta lippusi kätevästi verkkopalvelustamme ja varmista paikkasi tämän vuoden Metsäpäivillä!

Metsäpäivät järjestetään 22.10.– 23.10.2020 Helsingin Jätkäsaaressa hotelli Clarionissa. Hanki lippusi hyvissä ajoin ja varmista siten paikkasi metsänalan syksyn odotetuimmassa valtakunnallisessa tapahtumassa.  Tule mukaan, niin tiedät mistä metsäalalla puhutaan. Luvassa myös puheenvuorot nimekkäiltä keynote-puhujilta sekä jännittävä paneelikeskustelu!

Osta lippuja

Lippujen ostaminen on turvallista

Tämän hetken arvion perusteella Metsäpäivät voidaan järjestää suunnitellusti. Seuraamme kuitenkin tiiviisti koronatilannetta ja viranomaisten ohjeistusta. Jos tapahtuma joudutaan perumaan muuttuneen korona-tilanteen vuoksi liput mitätöidään ja rahat palautetaan lipun jo ostaneille. Tapahtuman siirtyessä uuteen ajankohtaan liput käyvät uutena ajankohtana järjestettävillä Metsäpäivillä, tai niistä voi saada rahat takaisin jos uusi ajankohta ei sovi lipun ostaneelle.

Metsäpäivien pääteemana tänä vuonna on hyvin ajankohtainen ja paljon keskustelua herättävä monimuotoisuus. Tule Metsäpäiville kuulemaan mitä kaikkea monimuotoisuus on metsäalan näkökulmasta.

Lue lisää Metsäpäivistä

Kirjoittaja

Kaarina

Kirjoita kommentti