Päättäjien Metsäakatemian tilaisuudet vuonna 2020

Päättäjien 47. kurssi maastokohteella. Kuva: Vilma Issakainen

Päättäjien Metsäakatemian jatkotilaisuudet vuonna 2020

Päättäjien Metsäaakatemia kutsuu Päättäjien Metsäakatemian käyneitä koolle jatkotilaisuuksiin. Henkilökohtaiset kutsut tilaisuuksiin lähetetään metsäakateemikoille sähköpostitse.

Päättäjien Metsäakatemia järjestää yhteistyössä ympäristöministeriön kanssa Metsäakatemian käyneille suunnatun jatkotilaisuuden ke 4.11.2020 otsikolla Vähähiilisen rakentamisen tulevaisuus: miten voimme kaikki vaikuttaa siihen? Tilaisuudessa tutustutaan ajankohtaisiin puurakentamisen esimerkkeihin ja käydään keskustelua eri toimijoiden roolista ja muutoksen mahdollisuuksista. Tilaisuus toteutetaan webinaarina. Kutsut metsäakateemikoille on lähetetty viikolla 43 sähköpostitse, ja liittymislinkki toimitetaan ilmoittautuneille 3.11.

Yhteistyössä Metsä Groupin kanssa 9.6.2020 ja 24.8.2020 pidettäviksi suunnitellut metsäaiheiset retkeilyt Nemus Futurumiin Lohjalle on päätetty siirtää vuoteen 2021. Tilaisuudet ovat samansisältöiset ja molemmissa on 15 paikkaa.


Onko sinulla idea jatkotilaisuudesta tai muusta Metsäakatemia-verkoston kohtaamisesta?

Ota yhteyttä meihin, niin mietitään toteutusta yhdessä!

 

Päättäjien Metsäakatemia -kurssit vuonna 2020

Suomen Metsäyhdistys järjesti vuonna 2020 yhden nelipäiväisen Metsäakatemia-kurssin. Henkilökohtaiset kutsut kursseille lähetettiin tammikuussa 2020. Ilmoittautuminen päättyi 14.2.2020.

Päättäjien Metsäakatemian 48. kurssi (8.4. ja 22.-24.4.2020) oli tarkoitus järjestää Kirkkonummella ja Etelä-Karjalassa, mutta se siirrettiin koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen myöhempään ajankohtaan (18.11. ja 25.-27.11.2020). Koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen kurssi jouduttiin lopulta peruuttamaan kokonaan. Olemme tiedottaneet tilaisuuteen ilmoittautuneita henkilökohtaisesti.

Päättäjien Metsäakatemian 49. kurssi järjestettiin Kirkkonummella 9.9.2020 ja Etelä-Karjalassa 23.-25.9.2020. Huomioimme turvallisuusnäkökulmat osana kurssin järjestelyjä ja tiedotimme osallistuja etukäteen korona-riskeihin liittyvistä varotoimenpiteistä tilaisuuden aikana.

Kurssilla pidetyt alustukset on koottu Metsäakatemian materiaaliarkistoon.

 

EU-päättäjille suunnattu Metsäakatemia 2020

Suomen Metsäyhdistys on valmistellut toista Euroopan unionin päättäjille suunnattua Metsäakatemiaa yhteistyössä Ruotsin kanssa. Toinen pilottikurssi järjestetään Ruotsissa. Järjestelyistä vastaavat Metsäyhdistys ja Ruotsin Metsävirasto (Skogsstyrelsen). Suunnittelun tukena jatkaa Suomen ja Ruotsin metsäalan edustajista koottu taustaryhmä. Koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen keväälle suunniteltua tapahtumaa (18.-20.5.2020) päätettiin siirtää. Tilaisuuteen ilmoittautuneita on tietotettu muutoksesta henkilökohtaisesti.

Lisätietoa EU-päättäjille suunnatusta Metsäakatemiasta löydät täältä.

 

Kirjoittaja

Henna Nummela

Kirjoita kommentti