Päättäjien Metsäakatemian tilaisuudet vuonna 2020

Päättäjien 47. kurssi maastokohteella. Kuva: Vilma Issakainen

Huom! Suomen Metsäyhdistys seuraa ja arvioi jatkuvasti koronaviruksen tilannetta ja noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia sekä valtioneuvoston ohjeita. Koronavirustilanteen vuoksi asetetut poikkeusolot ovat nyt päättyneet, mutta osa rajoituksista on yhä voimassa. Osallistujille ilmoitetaan hyvissä ajoin tilaisuuksien mahdollisista peruutuksista tai siirtämisestä. Lue lisää täältä.

Päättäjien Metsäakatemia -kurssit 2020

Suomen Metsäyhdistys järjestää vuonna 2020 kaksi nelipäiväistä Metsäakatemia-kurssia. Henkilökohtaiset kutsut kursseille lähetettiin tammikuussa 2020. Ilmoittautuminen päättyi 14.2.2020.

Päättäjien Metsäakatemian 48. kurssi järjestetään Kirkkonummella ja Etelä-Karjalassa. Huom! Koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen kevään kurssi (8.4. ja 22.-24.4.2020) siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Seminaaripäivä pidetään Kirkkonummella 18.11.2020 ja maastojakso Etelä-Karjalassa 25.-27.11.2020. Olemme tiedottaneet tilaisuuteen ilmoittautuneita muutoksesta henkilökohtaisesti.

Päättäjien Metsäakatemian 49. kurssi järjestetään Kirkkonummella 9.9.2020 ja Etelä-Karjalassa 23.-25.9.2020.

Kursseilla pidetyt alustukset kootaan kurssien jälkeen Metsäakatemian materiaaliarkistoon.

 

Päättäjien Metsäakatemian jatkotilaisuudet vuonna 2020

Päättäjien Metsäaakatemia kutsuu Päättäjien Metsäakatemian käyneitä koolle jatkotilaisuuksiin. Henkilökohtaiset kutsut tilaisuuksiin lähetetään metsäakateemikoille sähköpostitse.

  • Yhteistyössä Metsä Groupin kanssa 9.6.2020 ja 24.8.2020 pidettäviksi suunnitellut metsäaiheiset retkeilyt Nemus Futurumiin Lohjalle on päätetty siirtää vuoteen 2021. Tilaisuudet ovat samansisältöiset ja molemmissa on 15 paikkaa.
  • Loppuvuonna 2020 on tarkoitus kutsua metsäakateemikot koolle ympäristöministeriön kanssa pääkaupunkiseudulla järjestettävään puurakentamisen ajankohtaistilaisuuteen.


Onko sinulla idea jatkotilaisuudesta tai muusta Metsäakatemia-verkoston kohtaamisesta?

Ota yhteyttä meihin, niin mietitään toteutusta yhdessä!

 

EU-päättäjille suunnattu Metsäakatemia 2020

Suomen Metsäyhdistys on valmistellut toista Euroopan unionin päättäjille suunnattua Metsäakatemiaa yhteistyössä Ruotsin kanssa. Toinen pilottikurssi järjestetään Ruotsissa. Järjestelyistä vastaavat Metsäyhdistys ja Ruotsin Metsävirasto (Skogsstyrelsen). Suunnittelun tukena jatkaa Suomen ja Ruotsin metsäalan edustajista koottu taustaryhmä. Huom! Koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen keväälle suunniteltua tapahtumaa (18.-20.5.2020) on päätetty siirtää. Tilaisuuteen ilmoittautuneita tiedotetaan muutoksesta henkilökohtaisesti.

Lisätietoa EU-päättäjille suunnatusta Metsäakatemiasta löydät täältä.

Kirjoittaja

Henna Nummela

Kirjoita kommentti