Päättäjien Metsäakatemian tilaisuudet vuonna 2020

Päättäjien 47. kurssi maastokohteella. Kuva: Vilma Issakainen

Päättäjien Metsäakatemian jatkotilaisuudet vuonna 2020

Päättäjien Metsäaakatemia kutsuu Päättäjien Metsäakatemian käyneitä koolle jatkotilaisuuksiin. Henkilökohtaiset kutsut tilaisuuksiin lähetetään metsäakateemikoille sähköpostitse.

Viimeisin Päättäjien Metsäakatemian jatkotilaisuus toteutettiin webinaarilähetyksenä keskiviikkona 4.11.2020 aiheesta Vähähiilisen rakentamisen tulevaisuus: miten voimme kaikki vaikuttaa siihen? Tilaisuudessa järjestettiin yhteistyössä ympäristöministeriön kanssa ja siinä tutustuttiin ajankohtaisiin puurakentamisen esimerkkeihin ja käytiin keskustelua eri toimijoiden roolista ja muutoksen mahdollisuuksista. Tallenne tilaisuudesta löytyy Metsäyhdistyksen YouTube-kanavalta, kuten myös tilaisuudessa esitetty Hopealaakson päiväkodin työmaalla kuvattu video.

Yhteistyössä Metsä Groupin kanssa 9.6.2020 ja 24.8.2020 pidettäviksi suunnitellut metsäaiheiset retkeilyt Nemus Futurumiin Lohjalle on siirreet vuoteen 2021. Tilaisuudet ovat samansisältöiset ja molemmissa on 15 paikkaa.


Onko sinulla idea jatkotilaisuudesta tai muusta Metsäakatemia-verkoston kohtaamisesta?

Ota yhteyttä meihin, niin mietitään toteutusta yhdessä!

 

Päättäjien Metsäakatemia -kurssit vuonna 2020

Suomen Metsäyhdistys järjesti vuonna 2020 yhden nelipäiväisen Metsäakatemia-kurssin. Henkilökohtaiset kutsut kursseille lähetettiin tammikuussa 2020. Ilmoittautuminen päättyi 14.2.2020.

Päättäjien Metsäakatemian 48. kurssi (8.4. ja 22.-24.4.2020) oli tarkoitus järjestää Kirkkonummella ja Etelä-Karjalassa, mutta se siirrettiin koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen myöhempään ajankohtaan (18.11. ja 25.-27.11.2020). Koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen kurssi jouduttiin lopulta peruuttamaan kokonaan. Olemme tiedottaneet tilaisuuteen ilmoittautuneita henkilökohtaisesti.

Päättäjien Metsäakatemian 49. kurssi järjestettiin Kirkkonummella 9.9.2020 ja Etelä-Karjalassa 23.-25.9.2020.

Kurssilla pidetyt alustukset on koottu Metsäakatemian materiaaliarkistoon.

 

EU-päättäjille suunnattu Metsäakatemia 2020

Suomen Metsäyhdistys on valmistellut toista Euroopan unionin päättäjille suunnattua Metsäakatemiaa yhteistyössä Ruotsin kanssa. Toinen pilottikurssi järjestetään Ruotsissa. Järjestelyistä vastaavat Metsäyhdistys ja Ruotsin Metsävirasto (Skogsstyrelsen). Suunnittelun tukena jatkaa Suomen ja Ruotsin metsäalan edustajista koottu taustaryhmä. Koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen keväälle suunniteltua tapahtumaa (18.-20.5.2020) päätettiin siirtää. Tilaisuuteen ilmoittautuneita on tietotettu muutoksesta henkilökohtaisesti.

Lisätietoa EU-päättäjille suunnatusta Metsäakatemiasta löydät täältä.

 

Kirjoittaja

Henna Nummela

Kirjoita kommentti