Tässä ovat Metsäyhdistyksen uudet viestinnän tekijät

Philip Chambers, Henna Nummela ja Kaarina Aro vahvistavat Metsäyhdistyksen tiimiä. Kuva: Vilma IssakainenPhilip Chambers, Henna Nummela ja Kaarina Aro vahvistavat Metsäyhdistyksen tiimiä. Kuva: Vilma Issakainen

Metsäyhdistyksen tiimissä on aloittanut syksyn 2019 aikana kolme uutta metsäviestinnän osaajaa: Kaarina Aro, Henna Nummela ja Philip Chambers.

Kaarina Aro aloitti marraskuussa projektipäällikkönä Metsien Suomi -viestintähankkeessa. Hän vastaa myös ensi vuoden Metsäpäivistä. Ennen nykyistä tehtäväänsä filosofian maisteriksi valmistunut Aro työskenteli yli 20 vuotta erilaisissa tehtävissä kirjojen ja lehtien parissa.

”Metsäalalle vaihdoin, koska haluan työskennellä alalla, jonka uskon olevan avainasemassa kestävän tulevaisuuden rakentamisessa”, Aro kertoo. ”Metsä on minulle tärkeä paikka myös henkilökohtaisesti. Metsään minut ovat vieneet linnut, lepakot sekä retkeily. Ja lapsena myöskin ukkini, joka omisti sahan Joensuussa.”

Henna Nummela työskentelee tapahtumakoordinaattorina Metsäyhdistyksen nuorisoviestinnässä ja Päättäjien Metsäakatemiassa. Metsänhoitajaksi opiskellut Nummela on metsäalalla tuttu Sahateollisuus ry:n ja Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry:n tehtävistä.

”Lainaan tähän Metsien Suomen slogania: metsä on kaikessa mukana, minulla sekä töissä että vapaa-ajalla”, Nummela sanoo. ”Jos ajatukset ovat solmussa, lähden metsään kävelylle, siellä asiat asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin. Harrastan myös sellon soittoa, jossa yhdistyy rakkaus musiikkiin ja puuhun.”

Vuoden 2020 EU-metsäakatemia, The Forest Academy for EU Decision Makers, järjestetään toukokuussa Ruotsissa. Mukana järjestelyissä on myös projektipäällikkö Philip Chambers, Skotlannista kotoisin oleva metsänhoitaja, joka vahvistaa myös muuta Metsäyhdistyksen englanninkielistä viestintää.

”On erittäin kiinnostavaa olla mukana juuri nyt. EU:n suhde metsiinsä on murroksessa ja metsien mahdollisuudet on huomattu yhä laajemmin, erityisesti Euroopan vihreän kehityksen ohjelman esittelyn myötä.”

Chambersille itselleen suhde metsään on vahvistunut Suomessa asuessa. Hän retkeilee ja harrastaa geokätköilyä ja rakastaa uintia järvessä – sekä tietenkin saunaa ja salmiakkia.

Kirjoittaja

Suomen Metsäyhdistys ry

Kirjoita kommentti