Metsäpäivät 2019 | Liput

Metsäpäivien lipun hintaan kuuluvat torstain 31.10.2019 ja perjantain 1.11.2019 ohjelma, torstaina aamupala, lounas ja iltapäivän kahvit sekä perjantaina aamukahvit.

Tilaa lippuja

Lippujen hinnat

  • Peruslippu 270 € (+alv 24%)
  • Yhteistilaukset:
    – alennus 5 % kun lipputilaus vähintään 10 kpl
    – alennus 10 % kun lipputilaus vähintään 15 kpl

Yhteistilauksissa yhteyshenkilö voi valita, ostaako lipun myös itselleen. Jokaisesta henkilöstä, jolle lippu ostetaan tulee täyttää nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja mahdolliset ruoka-ainerajoitteet. Tietoja voi muokata jälkikäteen automaattisesta vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta. Jokainen saa oman henkilökohtaisen vahvistusviestin, joka sisältää henkilön pääsylipun Metsäpäiville 2019. Lisäksi yhteyshenkilö saa koosteen kaikkien lipuista. Lippuja ei postiteta erikseen. Lipun QR-koodi tulee näyttää Metsäpäivien sisäänkäynnillä joko tulosteena tai sähköisenä. QR-koodi on kertakäyttöinen. Lippu on henkilökohtainen.

Suurien lipputilausten kohdalla on mahdollista räätälöidä yrityksellenne oma lipputilauslinkki, jonka kautta halukkaat voivat ilmoittautua. Tällöin liput laskutetaan yhdellä kertaa lopullisten ilmoittautumisten mukaan. Näissä tapauksissa sekä muissa lipputilauksiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa Suvi Pessala, Suomen Metsäyhdistys, suvi.pessala@smy.fi, puh. 045 6575 442.

 

#metsäpäivät

Metsäpäivät 2019 | Ohjelma

Metsäpäivät 2019 | Etusivu