Metsäpäivät 2019 | Liput

Metsäpäivien lipun hintaan kuuluvat torstain 31.10.2019 ja perjantain 1.11.2019 ohjelma (mukaan lukien torstain iltabileet), torstaina aamupala, lounas ja iltapäivän kahvit sekä perjantaina aamukahvit.

Osta lippuja

Lippuja voi ostaa yhden tai useamman samalla kertaa (yhteistilaus). Lippu maksetaan heti tilattaessa tai täytetään yrityksen sähköisen verkkolaskutuksen tiedot. Tilauksen jälkeen saat automaattisen vahvistusviestin, joka sisältää pääsylippusi Metsäpäiville 2019. Lippuja ei postiteta erikseen. Lipun QR-koodi tulee näyttää Metsäpäivien sisäänkäynnillä joko tulosteena tai sähköisenä. QR-koodi on kertakäyttöinen. Lippu on henkilökohtainen. Katso tarkemmat ohjeet yhteistilaukseen alla.

Lippujen hinnat

  • Peruslippu 270 € (+alv 24%) etukäteen verkosta ostettuna
  • Ennakkoon tehdyt yhteistilaukset viimeistään maanantaina 14.10.2019:
    – alennus 5 % kun lipputilaus vähintään 10 kpl
    – alennus 10 % kun lipputilaus vähintään 15 kpl
  • Lippu ovelta ostettuna 300 € (+alv 24%) Huom! vain pankki- ja luottokorttimaksut
  • Iltabileiden sisäänpääsy ovelta ostettuna 50 € (+alv 24%) Huom! vain pankki- ja luottokorttimaksut

Yhteistilaukset

Yhteistilauksissa yhteyshenkilö voi valita, ostaako lipun myös itselleen. Jokaisesta henkilöstä, jolle lippu ostetaan, tulee täyttää nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja mahdolliset ruoka-ainerajoitteet.  Jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen vahvistusviestin, joka sisältää kyseisen henkilön pääsylipun Metsäpäiville 2019. Osallistuja voi myös muokata omia henkiläkohtaisia tietojaan (sähköpostia lukuunottamatta) vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta. Lippuja ei postiteta erikseen. Lipun QR-koodi tulee näyttää Metsäpäivien sisäänkäynnillä joko tulosteena tai sähköisenä. QR-koodi on kertakäyttöinen. Lippu on henkilökohtainen.

Suurien lipputilausten kohdalla on mahdollista räätälöidä yrityksellenne oma lipputilauslinkki, jonka kautta halukkaat voivat ilmoittautua. Tällöin liput laskutetaan yhdellä kertaa lopullisten ilmoittautumisten mukaan. Näissä tapauksissa sekä muissa lipputilauksiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa Suvi Pessala, Suomen Metsäyhdistys, suvi.pessala@smy.fi, puh. 045 6575 442.

 

#metsäpäivät

Metsäpäivät 2019 | Ohjelma

Metsäpäivät 2019 | Etusivu