Metsäpäivät 2019 | Minimessut

Metsäpäivien 2019 teemalavojen välillä kulku käy minimessujen halki. Messupaikat varattiin loppuun hetkessä. Pysähdy messuille tutustumaan pienempiin ja isompiin yrityksiin ja organisaatioihin. Messut tarjoavat myös luontevan, Metsäpäiviltä paljon odotetun verkostoitumispaikan.

Minimessuilla tapaat

FinForelia

 • FinForelia on Suomen johtava metsätaimien tuottaja.

Kon-Tiki

 • Kon-Tiki Toursin osaamista ovat Trio Travelsin liiketoimintaoston myötä myös maatalouden ja metsätalouden opintomatkat. Näe ja koe uutta ja mielenkiintoista sekä saa uusia näkökulmia osaamiseesi – ja samalla ammattitaitosi kohoaa.  Räätälöidyissä metsämatkoissa on aina asiaa ja virkistystä sopivassa suhteessa. Suunnittelemme metsä- ja maatalousmatkoja yhteistyössä MTK:n, metsänhoitoyhdistysten ja metsätalousalan lehtien toimitusten kanssa. Matkoilla on mukana asiantuntijamatkanjohtaja, joka pitää vierailukäyntien lisäksi myös luentoja alan kotimaan asioista.

Kuutio® – Suomen Puukauppa Oy

 • KUUTIO® on kaikille puukaupan osapuolille avoin digitaalinen puumarkkinapaikka. Tutustu osoitteessa www.kuutio.fi

Metsähallitus

 • Metsähallitus 160 vuotta – kestävää tekoa!

Metsäkeskus

 • Metsäkeskus kerää ja jakaa tietoa Suomen metsistä sekä valvoo metsälainsäädännön noudattamista. Tehtävämme on edistää kestävää metsätaloutta ja alan elinkeinoja sekä neuvoa metsänomistajia metsien ja metsäluonnon hoidossa sekä hyödyntämisessä. Messuosastollamme teemana on Metsään.fi-palvelu. Tule kertomaan toiveesi ja ajatuksesi palvelun kehittämisestä ja kysy mitä vaan, mikä sinua mietityttää Metsään.fi-palvelussa. Tervetuloa osastollemme!

Metsäkoulutus ry

 • Metsäkoulutus ry kokoaa yhteen metsäalan koulutuksen järjestäjät kaikilta koulutusasteilta, opiskelijat ja työelämän toimijat. Yhdessä kehitämme metsäalan koulutusta ja sen vetovoimaa. Kehittämishankkeet ovat tärkeä osa yhdistyksen toimintaa. Liity mukaan yhdistykseen.

Metsämiesten Säätiö

 • Metsämiesten Säätiö on yleishyödyllinen metsäalan toimija, jonka tehtävänä on omin sijoitustuotoin ja lahjoitusvaroin kehittää metsäalaa ja sillä toimivien ihmisten hyvinvointia.

OP

Suomen Agrometsä

Suomen nuorisokeskusyhdistys ry

 • Suomen nuorisokeskusyhdistys (SNK) ry edustaa Suomen yhdeksää nuorisokeskusta, joissa järjestetään eniten leirikouluja koko maassa sekä paljon muuta seikkailu- ja luontotoimintaa lapsille ja nuorille. Nuorisokeskukset sijaitsevat luonnon kauniilla paikoilla eri puolilla Suomea ja tarjoavat erinomaiset koulutus- ja kokouspuitteet myös yrityksille ja julkisyhteisöille. Tule tutustumaan osastollemme Suomen nuorisokeskuksiin! Ostamalla nuorisokeskuksen palveluja tuet samalla nuorisotyötä.

Tapio

 • TAPIO on osaavin kumppanisi metsiin perustuvassa biotaloudessa. Tarjoamme ratkaisuja metsien ja luonnon kestävään, vastuulliseen ja monipuoliseen käyttöön. Tuottamamme tiedon ja palveluiden avulla autamme  asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa, olivatpa ne yhteiskunnallisia, liiketoiminnan parantamiseen tähtääviä tai yksilöllisiä tarpeita korostavia. Toimintamme rakentuu metsä- ja luontotietoon perustuvalle monipuoliselle asiantuntemukselle.
 • Tervetuloa iltajuhlan aluksi klo 19 osastollemme nauttimaan lasi viiniä ja tapaamaan asiantuntijoitamme.

Metsälehti

 • Metsälehti on Suomen johtava metsäalan lehti ja verkkopalvelu. Se on toiminut suomalaisen metsän puolesta puhujana yli 86 vuoden ajan. Metsälehti sisältää riippumatonta, ammattimaista ja ajankohtaista tietoa ja rahanarvoisia vinkkejä metsänomistajille ja metsäammattilaiselle. Metsälehti auttaa näkemään ja ymmärtämään, mitä suomalaisessa metsässä tapahtuu juuri nyt.

Uusipuu

 • Puu taipuu ekologiseen pakkaamiseen, tekstiileiksi ja moneen muuhun. Suomalainen, vastuullinen metsäala kehittyy kovaa vauhtia ja tarjoaa laajasti ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillintään. Fossiilisia raaka-aineita korvaavia biotuotteita tulee markkinoille koko ajan lisää. Tervetuloa kuulemaan puupohjaisista arjen ratkaisuista ja uusista innovaatioista ja tutustumaan konkreettisiin tuotteisiin Uusi puu -näyttelyssä.

Aarre-lehti ja Maaseudun Tulevaisuus

 • Aarre-lehti metsästä.
 • Maaseudun Tulevaisuus –  Suomen 2. luetuin päivälehti.

Puunjalostusinsinöörit

 • Puunjalostusinsinöörit ry, PI, on biometsäteollisuuden ammattilaisten ja yritysten verkosto. Verkostoomme kuuluu 2600 korkeakoulutettua ammattilaista ja 45 yritysjäsentä. Toimintamme tavoitteena on edistää ammattilaisten verkostoitumista, kehittää osaamista, tukea biometsäteollisuuden uudistumista ja auttaa yritysten kansainvälistymistä. Tule tutustumaan uuteen sähköiseen oppimisalustaan ja nuorten palveluihin osastollemme!

Virtuaalimetsä 2.0

 • Virtuaalimetsä 2.0 on Lapin ammattikorkeakoulun, Karelia-ammattikorkeakoulun, Tapion ja Arbonautin yhteishanke, jossa pyritään luomaan mahdollisimman realistinen virtuaalimaisema metsästä avoimia paikkatietoaineistoja ja laserkeilauspistepilveä hyödyntäen. Peliteknologian ja metsävarojen inventoinnin osaajat ovat yhdistäneet voimansa, jotta jo aiemmin opetuskäytössä hyödynnetty sovellus palvelisi metsäalaa mm. metsänomistajien neuvonnassa ja palveluiden markkinoinnissa. Demoversio on nyt ensimmäistä kertaa julkisesti nähtävillä ja kaikkien messuvieraiden kokeiltavissa.