Tietoa forest.fi:stä

forest.fi on metsätiedon valtaväylä. Verkkolehti julkaisee viikoittain artikkeleita Suomen metsistä ja metsäalalta. Ajantasaiset graafit, metsätietopaketti ja sanasto taustoittavat metsäasioita kattavasti.

Uusista artikkeleista kerrotaan uutiskirjeessä. Lisäksi forest.fi kertoo metsäasioista Twitterissä (@ForestFinland) ja Facebookissa (forest.fi).

Materiaalin käyttöoikeudet

forest.fi-verkkosivujen kaikki materiaali valokuvia ja piirroksia lukuun ottamatta on vapaasti käytettävissä. Myös suurimpaan osaan kuvituksesta saa kysyttäessä julkaisuluvan korvauksetta. Uusintajulkaisun yhteydessä on mainittava lähde: www.forest.fi tai vain forest.fi. Mikäli forest.fi:stä kopioituja graafeja muutetaan, muutoksen tekijä vastaa sen jälkeen graafien koko sisällöstä eikä niitä saa esittää forest.fi-verkkosivujen nimissä.

Julkaisija ja rahoittajat

Verkkojulkaisua ylläpitää Suomen Metsäyhdistys, jonka tehtävänä on tuoda esiin metsien mahdollisuuksia yhteiskunnan kehittämisessä ja rakentaa metsien kestävän käytön ja metsäalan tulevaisuutta yhteistyöllä, vuorovaikutuksella ja viestinnällä. Yhdistyksen visio on: metsistä yhteiseksi hyväksi – yhdessä.

forest.fi:n rahoittajat ovat Maa- ja metsätalousministeriö, Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK RY, Metsähallitus, Metsä Group, Stora Enso, Suomen Metsäsäätiö, UPM, Suomen metsäkeskus ja Sahateollisuus ry.

forest.fi-verkkosivujen vastaava toimittaja on Hannes Mäntyranta: hannes.mantyranta@smy.fi, p. 050 351 2413.

Anna rohkeasti palautetta!

TILAA UUTISKIRJE