Referenssit

Tapahtumat

Metsäpäivät 2021

Tuottamistamme tapahtumista tunnetuin on valtakunnalliset Metsäpäivät. Metsäpäivät on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen tilaisuus, joka rakentaa metsäalan ammatti-identiteettiä ja yhteishenkeä sekä tarjoaa alan tuoreinta tietoa.

Lue lisää Metsäpäivistä


Viestintähankkeet

Uusi puu -hanke

Uusi puu -hankkeen tavoitteena on lisätä vaikuttajien ja päättäjien tietoisuutta puupohjaisesta biotaloudesta.  Hanke esittelee konkreettisia esimerkkejä olemassa olevista puupohjaisista tuotteista ja lähitulevaisuuden kestävistä ratkaisuista.

Lue lisää Uusi puu -hankkeesta


Koulutus ja konsultointi

Kuva

Forest Academy for Decision Makers on tuotteistettu viestintäkonsepti, jonka tavoitteena on kasvattaa sosiaalista pääomaa ja tukea metsien kestävän käytön mahdollisuuksien hyödyntämistä yhteiskunnassa. Forest Academy -toiminnan kohderyhmänä ovat kohdemaissa eri aloilla toimivat yhteiskunnalliset päättäjät, johtajat ja muut vaikuttajat.

Konsepti perustuu Päättäjien Metsäakatemia -viestintäohjelmaan, joka on toiminut Suomessa menestyksekkäästi vuodesta 1996, sekä kokemukseemme kansainvälisille kohderyhmille räätälöidyistä koulutuksista.

Lue lisää Forest Academysta


Myyntituotteet

Metsien Suomi -siemenkiekkoja

Metsäviestintä Oy voi tuottaa hakkeille niiden tarpeisiin erilaisia myyntituotteita, tai lunastaa jo valmiita tuotteita hankkeilta hyödynnettäväksi kaupallisesti. Näin hyvät innovaatiot voivat jatkaa elämäänsä vielä hankkeen tai projektin päätyttyä. Yksi esimerkki hankkeen sisällä innovoidusta, mutta Metsäviestintä Oy:n myymästä tuotteesta on Metsien Suomi -siemenkiekko.

Lue lisää siemenkiekoista