Nuorisoviestintää ja opettajayhteistyötä tekevät:

Opeta & opi

Vilma Issakainen

Asiantuntija, nuorisoviestintä

vilma.issakainen@smy.fi
+358 50 402 7579

Lue esittely

Vilma Issakainen

Metsänhoitaja ja muotoilija, jonka työt liittyvät Suomen Metsäyhdistyksen koulutiimissä pääasiassa Metsä puhuu -hengessä tapahtuvaan nuorisoviestintään. Yhdistelee työssään ekologin ajatusmaailmaa ja muotoilijan käyttäjälähtöistä lähestymistapaa. Parhaiten viihdyn metsässä kamera kädessä koiran kanssa.

Sirpa Kärkkäinen

Johtava asiantuntija, nuorisoviestintä

sirpa.karkkainen@smy.fi
+358 50 3512 416

Lue esittely

Sirpa Kärkkäinen

Vastaa nuorisoviestinnästä ja opettajayhteistyöstä. Metsänhoitaja, joka on suuntautunut enemmän ihmisten kuin puiden kasvattamiseen. Laajat verkostot sekä kotimaassa että ulkomailla ovat tässä työssä kultaakin arvokkaampia. Työ palkitsee, kun jokin, mitä on yhdessä ideoitu, lähtee elämään. Vapaa-aikana iloa ja rentoutusta tämä keräilijä-metsästäjä hakee niin vesiltä kuin metsistä.

Suvi Pessala

asiantuntija, nuorisoviestintä

suvi.pessala@smy.fi
+358 45 657 5442

Lue esittely

Suvi Pessala

Viestii niin toimistolta käsin kuin metsässäkin opettajakursseja ja oppilaitten metsäretkiä järjestäen sekä verkostoissa yhdessä toimien. Hienointa on, kun on itse innostunut ja saa muutkin innostumaan ja kiinnostumaan metsäisestä aiheesta. Perspektiiviä omaan työhön lasten ja nuorten parissa antaa vapaaehtoistyöt seniorien metsäryhmän vetäjänä. Vapaa-aika kuluu omien pienten metsäntutkijoiden kanssa niin maalla kuin merelläkin retkeillen, luontoa ihastellen ja ihmetellen.

Anne Turunen

Asiantuntija, nuorisoviestintä

anne.turunen@smy.fi
+ 358 45 6575 440

Lue esittely

Anne Turunen

Vastaa yläkoulujen Metsävisan ja pääkaupunkiseudun koululaisten metsäviikon järjestelyistä sekä osallistuu oppimateriaalituotantoon ja opettajien kurssien järjestämiseen. Paras kannustin työssä on koululaisten ja opettajien huippuhyvä palaute etenkin metsäretkien jälkeen. Vapaa-ajallakin suuntaa mielellään perheen kanssa metsään, merelle tai ainakin omaan puutarhaan.