Nuorisoviestintää ja opettajayhteistyötä tekevät:

Opeta & opi

Martin Antell

Ruotsinkielinen nuorisoviestintä

martin.antell@smy.fi
+358 4059 66 445

Lue esittely

Martin Antell

Metsä ja maatalous kiinnostivat pikkupojasta saakka, koska Itä-Uudellamaalla meillä on sukutila. Se on ollut suvussa 1760 -luvulta saakka. Niinpä vuonna 1983 aloitin opinnot Viikissä maatalous -metsätieteellisessä tiedekunnassa, maatalouspuolella.

Kesken opintojen minusta tuli eläinkaupan osakas ja vähän myöhemmin osa suurta perhettä, sain kolme lasta, joten opinnot jäivät. Eläinkauppaa pidin 25 vuotta, kunnes päätös purkaa Pasilan asema, sai minut ymmärtämään lopettaa. Vuoden miettimisen jälkeen aloitin metsäinsinöörin opinnot, joista valmistun tänä vuonna. 

Tehtäväkenttä Metsäyhdistyksessä tulee vahvasti pyörimään ruotsin kielen ympärillä, joka on minun äidinkieleni. Pääasia on Metsävisan ja materiaalien markkinointi ruotsinkielisille kouluille, oppituntien ja metsäretkien järjestäminen ruotsinkielisissä kouluissa ja niiden lähiympäristöissä. Teen myös Metsäyhdistyksen oppimateriaalien käännöksiä.

Sirpa Kärkkäinen

Johtava asiantuntija, nuorisoviestintä

sirpa.karkkainen@smy.fi
+358 50 3512 416

Lue esittely

Sirpa Kärkkäinen

Vastaa nuorisoviestinnästä ja opettajayhteistyöstä. Metsänhoitaja, joka on suuntautunut enemmän ihmisten kuin puiden kasvattamiseen. Laajat verkostot sekä kotimaassa että ulkomailla ovat tässä työssä kultaakin arvokkaampia. Työ palkitsee, kun jokin, mitä on yhdessä ideoitu, lähtee elämään. Vapaa-aikana iloa ja rentoutusta tämä keräilijä-metsästäjä hakee niin vesiltä kuin metsistä.

Henna Nummela

tapahtumakoordinaattori

henna.nummela@smy.fi
+358 45 657 5442

Lue esittely

Henna Nummela

Toimii tapahtumakoordinaattorina nuorisoviestinnässä ja Päättäjien Metsäakatemiassa eli vastaa monien oppilas- ja opettajatapahtumien osallistujahallinnasta sekä Metsäakatemian maastojaksosta. Tämä metsänhoitaja innostuu uuden oppimisesta, sahoista ja metsäkoneista. Suuntaa metsään järjestelemään ajatuksiaan, rauhoittuu teemukillisen ja kirjojen ääressä. Yhdistää rakkauden puuhun ja musiikkiin selloa soittamalla.

Eveliina Pokela

Asiantuntija, nuorisoviestintä

eveliina.pokela@smy.fi
+358445600006

Lue esittely

Eveliina Pokela

Vastaan nuorisoviestinnän tiimissä muun muassa nuorten vaikuttajien metsäfoorumista ja metsäalan yhteisestä tuotesalkusta. Innostun yhdessä tekemisestä, voimauttavasta vuorovaikutuksesta ja uuden oppimisesta. Vapaa-ajalla minut löytää omista tai lähimetsistä läheisten, maastopyörän, satokorin tai raivaussahan kanssa.

Anne Turunen

Asiantuntija, nuorisoviestintä

anne.turunen@smy.fi
+ 358 45 6575 440

Lue esittely

Anne Turunen

Vastaa yläkoulujen Metsävisan ja pääkaupunkiseudun koululaisten metsäviikon järjestelyistä sekä osallistuu oppimateriaalituotantoon ja opettajien kurssien järjestämiseen. Paras kannustin työssä on koululaisten ja opettajien huippuhyvä palaute etenkin metsäretkien jälkeen. Vapaa-ajallakin suuntaa mielellään perheen kanssa metsään, merelle tai ainakin omaan puutarhaan.