Päättäjien Metsäakatemian 50. kurssi

11.11.2021 - 26.11.2021
Kirkkonummi ja Etelä-Karjala

Metsänhoitoyhdistyksen järjestämällä hakkuukohteella tutustuttiin puun korjuuseen yksityismetsässä syksyllä 2020. Kuva: Henna Nummela

Päättäjien Metsäakatemian 50. juhlakurssi perehdyttää osallistujat monipuolisesti metsäalaan. Nelipäiväinen kurssi koostuu seminaarista Kirkkonummella ja  maastoretkeilystä Etelä-Karjalassa.

Huom! Päättäjien Metsäakatemian 50. kurssin toteutusajankohta on siirretty marraskuulle 2021.

Kurssin seminaaripäivä järjestetään Kirkkonummella 11.11.2021 ja maastojakso pidetään Etelä-Karjalassa 24.-26.11.2021. Kurssin osallistujia on informoitu muutoksesta henkilökohtaisesti.
Tavoitteenamme on järjestää tilaisuus fyysisenä kurssina, edellyttäen, että vallitseva koronatilanne sen sallii. Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeistusta.

Kurssin tavoitteena on herätellä osallistujien kiinnostusta metsäasioihin ja käydä keskustelua metsien tarjoamista mahdollisuuksista yhteiskunnan kehittämisessä.

Juhlakurssin avajaiset pidetään torstaina 11.11. – Metsäakatemian käyneiden verkosto tervetullut seuraamaan lähetystä

Päättäjien 50. Metsäakatemia käynnistyy torstaina 11.11. Kirkkonummen Majvikissa. Kurssin osallistujat kokoontuvat koronatilanteen salliessa paikan päälle Majvikiin, ja Metsäakatemia-kurssin käyneet metsäakateemikot kutsumme seuraamaan juhlakurssin avajaisten livelähetystä. Avoin avajaistilaisuus pidetään klo 8.30-10.30, minkä jälkeen 50. kurssin ohjelma jatkuu paikan päällä Majvikissa.

Laita päivä muistiin – lisätietoa seuraa myöhemmin!

Lisätietoa kurssin osallistujille kurssin omassa extranetissa

Kurssin ohjelmaan, osallistujiin ja käytännön asioihin liittyvää tietoa sekä taustamateriaaleja on koottu Päättäjien Metsäakatemian 50. kurssin extranet-sivustolle. Kirjautumisohjeet on lähetetty osallistujille sähköpostitse. Kursseilla pidetyt alustukset kootaan kurssin lopussa Metsäakatemian materiaaliarkistoon.

Tutustu tästä edellisen Etelä-Karjalassa järjestetyn Päättäjien Metsäakatemian ohjelmaan.

Päättäjien Metsäakatemian toimintaa rahoittavat Suomen Metsäsäätiö sekä maa- ja metsätalousministeriö.