Päättäjien Metsäakatemian 50. kurssi

16.09.2021 - 01.10.2021

Metsänhoitoyhdistyksen järjestämällä hakkuukohteella tutustuttiin puun korjuuseen yksityismetsässä syksyllä 2020. Kuva: Henna Nummela

Päättäjien Metsäakatemian 50. juhlakurssi perehdyttää osallistujat monipuolisesti metsäalaan. Nelipäiväinen kurssi koostuu päivän seminaarista Kirkkonummella ja kolmen päivän maastoretkeilystä Etelä-Karjalassa.

Päättäjien Metsäakatemian 50. kurssi järjestetään Kirkkonummella 16.9.2021 ja Etelä-Karjalassa 29.9.1.10.2021. Tavoitteenamme on järjestää tilaisuus suunnitellusti, edellyttäen, että syksyllä korona-tilanne sen sallii. Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeistusta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista osallistujille henkilökohtaisesti.

Kurssin tavoitteena on herätellä osallistujien kiinnostusta metsäasioihin ja käydä keskustelua metsien tarjoamista mahdollisuuksista yhteiskunnan kehittämisessä. Kurssin ohjelmaan, osallistujiin ja käytännön asioihin liittyvää tietoa sekä taustamateriaaleja on kootaan Päättäjien Metsäakatemian 50. kurssin extranet-sivustolle. Kirjautumisohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse.

Kurssin ohjelma, osallistujat, taustatieto ja käytännön ohjeet on koottu korssikohtaiselle extranet-sivustolle. Lähetämme kurssin osallistujille kirjautumisohjeet.
Kursseilla pidetyt alustukset kootaan kurssin lopussa Metsäakatemian materiaaliarkistoon.

Tutustu tästä edellisen Etelä-Karjalassa järjestetyn Päättäjien Metsäakatemian ohjelmaan.

Päättäjien Metsäakatemian toimintaa rahoittavat Suomen Metsäsäätiö sekä maa- ja metsätalousministeriö.