Palvelut

Metsäalan viestinnän ammattilainen

Kaipaatko apua viestintähankkeen suunnittelussa tai viestiesi kiteyttämisessä? Tai suunnitteletko ehkä tapahtuman järjestämistä, mutta sinulta puuttuu tarvittavat resurssit? Näissä kaikissa tarpeissasi sinua palvelee Metsäviestintä Oy.

Vahvuutena metsäalan laaja tuntemus

Metsäviestintä Oy on Suomen Metsäyhdistyksen 100-prosenttisesti omistama osakeyhtiö. Metsäviestintä Oy:n liiketoiminta pohjautuu Suomen Metsäyhdistyksen strategiaan, toiminnan vastuullisiin tavoitteisiin ja ydinosaamiseen. Yritys on 100 % Suomen Metsäyhdistyksen omistama.

Tarjoamme käyttöösi Suomen Metsäyhdistyksen asiantuntijoiden pitkän kokemuksen metsäalan monikanavaisesta viestinnästä, niin fyysisten kuin virtuaalistenkin tapahtumien järjestämisestä sekä monipuolisten verkostojen rakentamisesta. Vahvuutenamme on laaja metsäalan laaja tuntemus, kattavat kontaktiverkostot sekä vahva metsäalan substanssiosaaminen.

Keitä haluat tavoittaa?

Meillä on kokemusta hyvin monipuolisista kohderyhmistä nuorista aina päättäjiin ja vaikuttajiin asti. Kaiken toiminnan takana on tavoite tarjota onnistunut asiakas- tai sidosryhmäkokemus, oli kyse viestinnästä, tapahtumasta tai verkostojen rakentamisesta.

Metsäviestintä Oy on Suomen Metsäyhdistyksen 100-prosenttisesti omistama osakeyhtiö, jonka liiketoiminta pohjautuu Suomen Metsäyhdistyksen strategiaan, toiminnan vastuullisiin tavoitteisiin ja ydinosaamiseen.

Katso referenssit

 

Palvelumme

metsäalan tapahtumien järjestäminen (myös virtuaaliset tapahtumat)
monikanavaisten viestintähankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen
viestinnän koulutus ja konsultointi
myyntituotteiden tuottaminen hankkeiden tarpeisiin

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Projektipäällikkö Kaarina Aro, kaarina.aro (at) smy.fi, p. 050 374 5677