Henkka Hyppönen Metsäpäivien 2024 keynote-puhujaksi

Henri "Henkka" Hyppönen on yksi Metsäpäivien 2024 pääpuhujista. Kuva: MySpeakers

Valtakunnallisten Metsäpäivien 24.–26.10.2024 ensimmäisen päivän ohjelma huipentuu valovoimaisena ja innostavana puhujana tunnetun Henri ”Henkka” Hyppösen keynote-puheenvuoroon.

Luova johtaja, globaali innovaattori, kymmenen vuotta tekoälyn kanssa tiiviisti työtä tehnyt sarjayrittäjä, tietokirjailija – Henkka Hyppönen tunnetaan monesta. Hän on yksi Suomen kysytyimmistä puhujista.

Metsäpäivillä Hyppönen kertoo muun muassa tekoälystä, tulevaisuudesta, liiketoiminnasta, johtajuudesta, luovuudesta sekä ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämisestä metsäalan näkökulmilla höystettynä.

Henkka Hyppönen on julkaissut viisi kirjaa. Viimeisin kertoo luovuuden tulevaisuudesta. Hän on saanut tunnustusta työstään niin puhujana, mediassa kuin kirjojensa tiimoilta. Hän on voittanut MySpeaker of the Year -palkinnot vuosina 2022 ja 2024. Kunnianosoituksia ovat myös Vuoden puhuja (Suomi, 2013), Suomen paras komediaesitys (2014, 2015), tiedekommunikaatiopalkinto (2015) ja Vuoden radioisäntä (2000).

Hyppönen on haastatellut poliittisia ja liike-elämän johtajia, taiteilijoita ja luovia neroja ymmärtääkseen heidän tärkeimmät opetuksensa liiketoiminnassa ja elämässä. Hänen haastattelemiinsa tunnettuihin nimiin kuuluvat esimerkiksi Arnold Schwarzenegger, Ed Catmull, Jack Welch ja Will Smith

Lue lisää Metsäpäivistä