Tapahtumapaikka

Paikka: Hotelli Clarion Helsinki Airport
Aika: 24.–26.10.2024

Metsäpäivät 2024 kokoaa metsäalan asiantuntijat sekä tänä vuonna myös suuren yleisön ja metsänomistajat upouuteen Clarion Helsinki Airport -hotelliin 24.–26.10.2024. Ohjelma julkaistaan alkusyksystä, jolloin aukeaa myös lipunmyynti. Havainnekuva Clarion Helsinki Airport -hotellista
Metsäpäivät 2024 kokoaa metsäalan asiantuntijat sekä tänä vuonna myös suuren yleisön ja metsänomistajat upouuteen Clarion Helsinki Airport -hotelliin 24.–26.10.2024. Ohjelma julkaistaan alkusyksystä, jolloin aukeaa myös lipunmyynti. Havainnekuva Clarion Helsinki Airport -hotellista.

Suomen suurin hotelli valmistuu kesällä 2024

Metsäpäivät järjestetään tänä vuonna uudessa paikassa, Clarion Hotel Helsinki Airport -hotellissa. Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteydessä sijaitseva Suomen suurin hotelli tarjoaa avauduttuaan palveluita vailla vertaa.

Kesällä 2024 avautuvaan hotelliin rakentuu sisäkautta yhteys uudistuneesta terminaalista eli se sijaitsee kävelyetäisyyden päässä miltä tahansa lähtöportilta. Ja keskustaan matka taittuu kätevästi junalla noin 30 minuutissa. Hotellin läheisyydessä on myös hyvin parkkipaikkoja omalla autolla saapuvalle.

Yli 700 huoneen, iso kongressitilan sekä 20 neuvottelu- ja tapahtumahuoneen ansiosta hotelli tarjoaa viihtyisät ja monipuoliset tilat Metsäpäiville 2024. Lisäksi hotellin ylimmän kerroksen näköalabaari ja ravintola sekä sauna- ja spa-osasto tarjoavat upeat puitteet rentoutumiselle kokouspäivien päätteeksi.

Majoitustarjous osallistujille

Majoitusta varten hotelli Clarion tarjoaa majoittuville osallistujille varauskoodia EVENTSHELSINKI, jonka
mainitsemalla osallistujat saavat 15% alennusta päivän hinnasta. Tarjouskoodi on käytössä
kaikkiin huoneluokkiin, niin kauan kuin hotellihuoneita riittää.

Varaukset varauskoodilla EVENTSHELSINKI voit tehdä helposti Clarion-hotellien varaussivuilta: https://www.strawberry.fi/

Yhteystiedot

Metsäpäivät järjestää Suomen Metsäyhdistys ja Metsäviestintä Oy. Katso yhteystiedot

Tapahtumapaikan ja hotellin yhteystiedot:

Clarion Hotel Helsinki Airport

Klikkaa tästä hotellin omille sivuille

Myynti:
Meeting & Events Clarion Helsinki events.cl.helsinki@strawberry.fi