Tietoa tapahtumasta

Metsäpäivät on yksi metsäalan suurimmista vuosittaisista ammattilaistapahtumista.

Metsäpäivät on suunnattu metsätalouden, metsänhoidon, puuntuotannon, puunhankinnan, metsäntutkimuksen sekä metsäalaan liittyvän hallinnon ja rahoituksen ammattilaisille.

Metsäpäivillä on vahva imago valtakunnallisena tapahtumana ja tapaamispaikkana, joka tehdään alan kesken yhdessä. Metsästä käytävä keskustelu ja dialogin rakentaminen sekä verkostoituminen ovat myös Metsäpäivien keskiössä vuonna 2023 alaan liittyvän uusimman tiedon jakamisen lisäksi.

Metsäpäivien ohjelma koostuu yhteisistä keynote-puheenvuoroista ja teemalavoille jakautuvista asiantuntijapuheenvuoroista. Metsäpäivien ensimmäisen päivän päättää perinteiseen tapaan iltamat. Iltamien ohjelmassa jaetaan huomionosoituksia ansioituneille ammattilaisille ja tanssitaan bilebändin tahtiin. Toisen päivän ohjelmassa on sidosryhmätilaisuuksia.

Metsäpäivillä on pitkä historia. Ensimmäinen Metsäviikko eli nykyiset Metsäpäivät järjestettiin vuonna 1925 yhteistyössä metsäalan muiden järjestöjen kanssa aivan kuin yhä tänäkin päivänä yli 90 tapahtumavuoden jälkeen.

Metsäpäivät toteuttaa Metsäviestintä oy tiiviissä yhteistyössä Suomen Metsäyhdistyksen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tunnelmia vuoden 2022 Metsäpäiviltä