Järjestä Metsäpäivillä tilaisuus sidosryhmillesi

Sky Roomin yhteydessä oleva kokoustila hotelli Clarionissa Helsingissä. Kuva: Hotelli Clarion
Sky Roomin yhteydessä oleva kokoustila hotelli Clarionissa Helsingissä. Kuva: Hotelli Clarion

Valtakunnallisille Metsäpäiville kokoontuu vuosittain noin 500 metsäalan ammattilaista. Ohjelmasta on varattu tilaa myös organisaatioiden ja yritysten omille sidosryhmätilaisuuksille.

Metsäpäiviin kuuluvat perinteisesti myös sidosryhmätapaamiset. Syksyn odotetuin tapahtuma on erinomainen paikka kutsua oman organisaation yhteistyökumppaneita esimerkiksi verkostoitumaan, kuulemaan uusimmista tutkimustuloksista tai osallistumaan työpajaan.

Sidosryhmätilaisuudet voivat olla kaikille avoimia, kutsuvierastilaisuuksia tai esimerkiksi oman järjestön jäsenille suunnattuja. Niille on varattu tapahtuman monipuolisesta ohjelmasta aikaa torstaina ennen iltamia kello 17–19 sekä perjantaina koko päivän.

Sidosryhmätilaisuuksiin on käytettävissä Clarionin erikokoisia tiloja. Tilojen varauksista, kokoustekniikasta ja esimerkiksi tarjoiluista huolehtii sidosryhmätapaamisen järjestäjä. Tilat kannattaa varata hyvissä ajoin. Hotelli Clarionista löytyy sopivia kokoustiloja niin pienemmille kuin isommillekin tilaisuuksille. Tilaisuuksiin on tilattavissa myös tarjoilua. Lue lisää hotelli Clarionin tiloista.

Lisätietoja sidosryhmätilaisuuksista: kaarina.aro@smy.fi, p. 050 374 5677