Metsäpäivät uudistuu: metsäalan suurin valtakunnallinen tapahtuma järjestetään lokakuussa 2024 Clarion Helsinki Airport -hotellissa

Havainnekuva Clarion Helsinki Airport -hotellista
Havainnekuva Clarion Helsinki Airport -hotellista.

Valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään 24.–26.10.2024 lentoaseman Clarion Helsinki Airportissa. Kolmipäiväiseksi kasvava tapahtuma toivottaa mukaan myös metsänomistajat.

”Metsäpäivien ydin on yhteistyökumppaniemme kanssa järjestettävä laaja asiantuntijaohjelma, jolle on tuttuun tapaan omistettu erityisesti tapahtuman ensimmäinen päivä torstai. Perjantaille ja lauantaille on tulossa uusia avauksia ja myös uusille kohderyhmille”, Metsäpäivien projektipäällikkö Kaarina Aro kertoo.

Suomen Metsäyhdistyksen jo vuodesta 1925 lähtien lähes vuosittain järjestämä tapahtuma saa lokakuussa 2024 raameikseen aivan uuden kongressikeskuksen. Clarion Helsinki Airport valmistuu kesällä 2024 Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteyteen ja Metsäpäivät on yksi sen ensimmäisistä suurtapahtumista.

”Metsäpäivät tunnetaan mielenkiintoisen ohjelman lisäksi tapaamisista ja tunnelmasta. On hienoa päästä tarjoamaan tälle upouusi miljöö yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa”, Aro sanoo.

Katso kuvat Metsäpäivien 2023 tunnelmista