Metsäpäivien lipunmyynti on avattu – varmista paikkasi syksyn suurimpaan metsäalan tapahtumaan

Havainnekuva Clarion Helsinki Airport -hotellista
Havainnekuva Clarion Helsinki Airport -hotellista.

Valtakunnalliset Metsäpäivät avaa tänään lipunmyynnin. Monin tavoin uudistuva tapahtuma kasvaa kolmipäiväiseksi. Se järjestetään upouudessa kongressikeskus Clarion Helsinki Hotel Airportissa 24.–26.10.2024.

Kun ostat lipun hyvissä ajoin, varmistat paikkasi ajankohtaisista asiantuntijapuheenvuoroista ja mielenkiintoisista keskusteluista tunnetussa tapahtumassa. Ammattilaislippu oikeuttaa sisäänpääsyyn koko kolmipäiväiseen tapahtumaan. Lauantain yleisöpäivään myydään lippuja myös erikseen.

Torstain ammattilaispäivässä 24.10, keskitytään tieteeseen ja tutkimukseen. Uutuutena yksi kolmesta teemalavasta on varattu ruotsinkieliselle ohjelmalle.

Perjantaina ammattilaispäivät jatkuvat. Tapahtumassa puhutaan muun muassa innovaatioista ja taloudesta. Yleisön toiveesta perjantain ohjelmaa on laajennettu: runsas lavaohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin. Lipun hintaan kuuluu lounas ja kahvit myös perjantaina.

Punaisena lankana Metsäpäivillä 2024 kulkee tapahtuman tämän vuoden pääteema, monitavoitteinen metsäala.

”Metsäala on keskeinen toimija vihreässä siirtymässä kohti kestävämpää taloutta ja kasvua. Muutoksen aikana korostuvat visiot ja uudet näkemykset. Haluamme tarjota näistä syntyville tavoitteille lavan ja yleisön”, sanoo Metsäpäivien projektipäällikkö Kaarina Aro

Perjantaina alkavat Uusi metsä -messut, jotka jatkuvat lauantaille. Näytteilleasettajien joukossa on tuttuja metsäalan toimijoita ja kekseliäiden puutuotteiden valmistajia.

Aivan uutta Metsäpäivillä 2024 on lauantain yleisöpäivä 26.10., jonka sisäänpääsy sisältyy torstain ja perjantain ammattilaispäivien lippuun. Lauantaille voi ostaa myös erikseen lipun vaikkapa perheelleen. Yleisöpäivän lavaohjelma ja messut on suunnattu erityisesti metsänomistajille. Paikalle odotetaan yli tuhatta kävijää. 

Metsäpäivien ohjelma rakennetaan jälleen laajassa yhteistyössä metsäalan kanssa. Ohjelma julkaistaan syksyllä. Tilaa uutiskirje, ja kuulet ohjelman päivittymisestä ensimmäisten joukossa.

Osta lippu Metsäpäiville 2024