Metsäpäivien minimessuilla tapaat keihäslegendat Tero Pitkämäen ja Antti Ruuskasen

Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen esittelevät Metsäpäivien minimessuilla yritystään.

Metsäpäivien minimessuilla esittäytyy jälleen laaja kirjo metsäalan toimijoita. Mukana ovat myös tuoreet yrittäjät, paremmin vielä keihässaavutuksistaan tunnetut Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen.

”Yrityksessämme sovelletaan Teron ja Antin huippu-urheilu-uran aikana keräämiä oppeja, jotka johdattivat meidät yhteensä kymmeneen arvokilpailumitaliin. Uskallammekin tämän johdosta luvata, että tarjoamme kaikille asiakkaillemme mestarillista metsänhoitoa”, yrittäjät kehaisevat metsäkoneurakointia ja lentolannoitusta tarjoavan Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy:n verkkosivulla.

Tuttuun tapaan minimessut levittäytyvät Metsäpäivien pääsalin aulaan. Mukana on monia tunnettuja yrityksiä, organisaatioita ja hankkeita.

Messuista rakentuu jälleen Metsäpäivien odotettu ja pidetty kohtauspaikka, jossa tavataan tuttuja ja verkostoidutaan uusien kollegojen kanssa. Tänä vuonna mukana on ensimmäistä kertaa myös kännykällä pelattava Minimessupeli. Pelissä on kysymyksiä, joiden vastaukset löytyvät minimessuosastoilta. Vastaamalla oikein pelaaja kerää itselleen pisteitä, jotka näytetään pelin tulostaulukossa. Parhaat pisteet saaneet pelaajat palkitaan.

Minimessut aukeavat yhtä aikaa Metsäpäivien avajaisten kanssa aamulla 27.10.2022 ja kestävät ensimmäisen tapahtumapäivän iltamiin saakka.

Messut sisältyvät Metsäpäivät-lippuun.