Tulevaisuuden tekijät tuovat virtaa Metsäpäiville – sponsoroi opiskelijoita mukaan puoleen hintaan

Osallistujia Metsäpäivillä 2022. Kuva: Vilma Issakainen
Osallistujia Metsäpäivillä 2022. Kuva: Vilma Issakainen

Valtakunnallisille Metsäpäiville 26.–27.10.2023 toivotaan jälleen mukaan suurta joukkoa opiskelijoita. Siksi tarjoamme yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden sponsoroida opiskelijoita puoleen hintaan Helsingin Clarion-hotellissa järjestettävään tapahtumaan.

Metsäpäivät tarjoaa opiskelijoille näyteikkunan metsäalalle ja sen tulevaisuuteen. Tapahtuma tunnetaan hyvistä verkostoitumisen mahdollisuuksista, joita kannattaa hyödyntää myös uusien osaajien kohtaamiseen.

Opiskelijoille kiinnostavia ovat myös Metsäpäivien lukuisat puheenvuorot ja keskustelut, jotka rikastuttavat opiskelua. Metsäpäivillä on myös erityisesti opiskelijoille suunnattua ohjelmaa, kuten opiskelijoiden etkot.

Opiskelijoiden kutsuminen mukaan Metsäpäiville on hyvä tapa sitouttaa esimerkiksi yrityksesi kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita metsäalalle.

Opiskelijoita Metsäpäiville sponsoroiva yritys saa näkyvyyttä tapahtuman suositussa käsiohjelmassa sekä verkkosivuilla ja somekanavilla. Kerromme mielellämme, miksi juuri teidän yrityksenne tai organisaationne lähti mukaan tukemaan opiskelijoiden verkostoitumista alalle.

Sponsoroi opiskelija Metsäpäiville puoleen hintaan

Sponsoroivalle yritykselle opiskelijan sponsorilippu maksaa 140 € + alv (norm. hinta 320 € + alv). Tämän lisäksi opiskelija itse maksaa pääsylipusta 20 € + alv. Pääsylippu sisältää sisäänpääsyn opiskelijalle kaikkeen tapahtuman tarjontaan:

  • Kaksipäiväinen tapahtumapassi
  • Puheenvuoroja, seminaareja, työpajoja ja keskusteluja 4 tapahtumalavalla
  • Aamiainen, maistuva lounas ja herkulliset iltapäiväkahvit
  • Opiskelijoiden etkot
  • Iltamat ja After Work -buffet
  • Minimessut + Uusi puu -näyttely
  • Verkostoitumista ja kohtaamisia tuttujen ja uusien kollegojen kanssa
  • Alan arvostettujen huomionosoitusten julkistus

Varaathan opiskelijaliput 29.9.2023 mennessä. Opiskelijalippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Lisätietoja ja varaukset

Suvi Pessala, Metsäpäivien lipunmyynti, suvi.pessala@smy.fi, p. 045 657 5442