Uutisankkuri Shahin Doagu juontaa Metsäpäivien paneelin

Toimittaja ja juontaja Shahin Doagu vetää Metsäpäivien avajaispaneelin.

Metsäpäivien avajaispaneelin torstaina 27.10.2022 juontaa MTV:n uutisista tuttu Shahin Doagu.

Metsäpäivillä ja tapahtuman avajaispaneelissa pohditaan tänä vuonna metsien käytön kestävyyttä ja siihen kohdistuvia odotuksia ja vaatimuksia. Entä millainen merkitys metsillä on Suomen huoltovarmuuden kannalta?

MTV:n uutisankkurin Shahin Doagun vetämä paneeli avaa Metsäpäivien keskustelujen sarjan – dialogeille on varattu oma keskustelulava Clarion-hotellin viihtyisässä Living Roomissa. Siellä käydyt keskustelut keräsivät runsaasti yleisöä ja kiitosta myös viime Metsäpäivillä. Avoin, läpinäkyvä ja eteenpäin vievä dialogi onkin kestävyyden ohella toinen Metsäpäivien 2022 teemoista.

Shahin Doagu tutustui maaseudun ja metsän rooliin suomalaisessa yhteiskunnassa, kun hän työskenteli Maaseudun Tulevaisuudessa toimittajauransa alussa. Hänen omassa elämässään metsät ovat paikka seikkailuun ja rauhoittumiseen.

”Metsään menen silloin, kun tarvitsen omaa tilaa ja paikan, jossa saan hengitellä rauhassa. Olen viettänyt lapsuuteni Jyväskylässä, jossa edelleen käyn usein, ja jossa pääsen helpommin lähelle luontoa”, Doagu kertoo.

Metsäpäivien avajaiset alkavat aamulla 27.10.2022. Tarkempi ohjelma julkaistaan alkusyksyllä, jolloin myös lipunmyynti alkaa.


Lisätietoa: Kaarina Aro, projektipäällikkö, kaarina.aro@smy.fi, p. 050 374 5677