Yritys, sponsoroi Metsäpäiville kaksi opiskelijaa yhden hinnalla – tulevaisuuden osaajat ja metsäala kohtaavat syksyn tärkeimmässä tapahtumassa

Opiskelijat tutkivat Uusi puu -näyttelyä Metsäpäivillä 2021. Kuva: Anna Kauppi.

Valtakunnallisille Metsäpäiville 27.–28.10.2022 toivotaan jälleen mukaan suurta joukkoa opiskelijoita. Siksi tarjoamme yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden sponsoroida tapahtumaan kaksi opiskelijaa yhden hinnalla Helsingin Clarion-hotellissa järjestettävään tapahtumaan.

Opiskelijoiden kutsuminen mukaan Metsäpäiville on hyvä tapa sitouttaa esimerkiksi yrityksesi kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita metsäalalle.

Metsäpäivät tarjoaa suuren näyteikkunan metsäalalle ja sen tulevaisuuteen. Tapahtuma tunnetaan hyvistä verkostoitumisen mahdollisuuksista, joita kannattaa hyödyntää myös uusien osaajien kohtaamiseen.

Opiskelijoille kiinnostavia ovat myös Metsäpäivien lukuisat puheenvuorot ja keskustelut, jotka rikastuttavat opiskelua. Metsäpäivillä on myös erityisesti opiskelijoille suunnattua ohjelmaa, kuten monivuotinen ja tunnettu Urafoorumi.

Opiskelijoita Metsäpäiville sponsoroiva yritys saa näkyvyyttä tapahtuman suositussa käsiohjelmassa sekä verkkosivuilla ja somekanavilla. Kerromme mielellämme, miksi juuri teidän yrityksenne tai organisaationne lähti mukaan tukemaan opiskelijoiden verkostoitumista alalle.

Paikkoja kahdelle yhden hinnalla vain rajoitettu erä

Varaathan opiskelijaliput 30.9.2022 mennessä. Paikkoja on myynnissä rajoitettu erä.

Metsäpäivät 2022 peruslipun hinta 310 € + alv sisältää sisäänpääsyn 2 opiskelijalle kaikkeen tapahtuman tarjontaan:

  • Kaksipäiväinen tapahtumapassi
  • Puheenvuoroja, seminaareja, työpajoja ja keskusteluja 4 tapahtumalavalla
  • Aamiainen, maistuva lounas ja herkulliset iltapäiväkahvit
  • Iltamat ja After Work -buffet
  • Yli 20 näytteilleasettajan tapahtumaksi kasvaneet Minimessut
  • Verkostoitumista ja kohtaamisia tuttujen ja uusien kollegojen kanssa
  • Alan arvostettujen huomionosoitusten julkistus
  • Opiskelijoiden Urafoorumi
  • Uusi puu -näyttely

Lisätietoja ja varaukset

Suvi Pessala, Metsäpäivien lipunmyynti, suvi.pessala@smy.fi, p. 045 657 5442

Metsäpäivät järjestetään jo 93. kerran. Opiskelijat olivat vahvasti mukana tapahtumassa jo vuonna 1929, jolloin ylioppilaat mainostivat tapahtumaa iskulauseella ”selluloosasta saa silkkiäkin”. Reklaamikulkue kiersi Helsinkiä häkäpönttöautolla, jonka julistettiin kulkevan puulla. Kuva: Lusto, Suomen Metsäyhdistyksen kokoelma, Metsätaloudellinen Valistustoimisto