Metsäpäivät

Referenssi

Valtakunnalliset Metsäpäivät

Metsäalan syksyn suurtapahtumassa varmistamme asiantuntijoiden ja ajankohtaisten asioiden kohtaamisen.

Yhteistyössä koko metsäalan kanssa

Metsäpäivät tunnetaan laajasta lavaohjelmasta asiantuntijapuheenvuoroineen, kollegojen kohtaamisesta, mielenkiintoisista keskusteluista, minimessuista, iltamista ja paljosta muusta. Se on metsäalan yhteistyöjärjestön Suomen Metsäyhdistyksen tapahtuma, jota on mukana järjestämässä kymmeniä yhteistyökumppaneita. Me Metsäviestinnässä varmistamme, että syksyn odotetuimman tapahtuman lukemattomat osaset osuvat kohdilleen, ja sadat osallistujat odottavat kutsua myös jo seuraaville Metsäpäiville.

Alan ja ajankohtaisuuden ytimessä

Metsäpäivien suunnittelu alkaa ajankohtaisen teeman valinnasta ja keskusteluilla yhteistyökumppaneiden kanssa. Jo lähes sata vuotta järjestetyn tunnetun tapahtuman reseptissä on joka syksy jotain uutta, jotain tuttua ja varmasti myös jotain lainattua, kuten kiinnostavat, alaa hieman sen ulkopuolelta katsovat iltapäivän pääpuhujat.

Metsäviestintä Oy huolehtii tapahtuman kaikista käytännön järjestelyistä: rakennamme ohjelman, buukkamme paikan, myymme liput, järjestämme iltamat ja messut sekä hoidamme viestinnän, verkkosivut ja markkinoinnin.

metsapaivat.fi