Perjantaina Metsäpäivillä keskiössä yritykset – samalla juhlitaan 10-vuotiasta Uusi puu -hanketta 

Metsäpäivillä 2023 ihmeteltiin, mihin kaikkeen puu taipuu. Uusi puun näyttelyn innoittamana käytiin paljon hyviä keskusteluita. Kuva: Vilma Issakainen

Puupohjaisista ratkaisuista kertova Uusi puu -hanke järjestää Metsäpäivillä 10-vuotisjuhlaseminaarin perjantaina 25.10.2024.

Yhteistyössä Päättäjien Metsäakatemian kanssa toteutettavassa aamupäivän juhlaseminaarissa käsitellään puupohjaisia innovaatiota vihreässä siirtymässä. Osana seminaaria käydään paneelikeskustelu, jossa nimekkäät puhujat keskustelevat teemaan vaikuttavista tekijöistä ja tarjoavat laaja-alaisesti tuoreinta tietoa ja erilaisia näkökulmia.

Juhlaseminaari huipentuu Uusi puun esittelemista tuotteista järjestetyn yleisöäänestyksen tulosten julkistukseen.

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki Metsäpäivien osallistujat. Mukana on lukuisia Uusi puu -hankkeen jäsenyrityksiä sekä Päättäjien Metsäakatemian käyneitä päättäjiä ja vaikuttajia. 

Perjantaina aukeavat myös kaksipäiväiset Uusi metsä -messut, jolloin paikalle odotetaan jopa 30 näytteilleasettajaa. Messujen yhteydessä pääsee tutustumaan myös Uusi puun näyttelyyn, joka messujen tapaan on auki lauantaina myös suurelle yleisölle.