Stora Enson uusi toimitusjohtaja Hans Sohlström pitää Metsäpäivien odotetun avajaispuheen

Hans Sohlström. Kuva: Stora Enso
Hans Sohlström. Kuva: Stora Enso

Stora Enson toimitusjohtaja Hans Sohlström nousee valtakunnallisten Metsäpäivien päälavalle 26.10.2023 ja johdattaa monisatapäisen yleisön tapahtuman tämän vuoden pääteemaan, tulevaisuuden metsäalaan.

Metsäpäivien tämän vuoden avajaispuhuja Hans Sohlström tunnetaan vahvana yritysjohtajana ja urasta muun muassa metsäteollisuuden ja uusiutuvien materiaalien toimialoilla.

Metsäpäivien yleisö pääsee tuoreeltaan kuulemaan Sohlström ajatuksia metsäalan tulevaisuudesta. Sohlström nimitettiin Stora Enson toimitusjohtajaksi syyskuussa.

Avajaisten jälkeen tulevaisuusteemaa käsitellään Metsäpäiville tuttuun tapaan monista eri näkökulmista ja usealla ohjelmalavalla. Tulevaisuusteemaan kuuluu kestävä ja vastuullinen metsien hoito ja niiden käyttö. Myös metsäalan uudet tuotteet, palvelut, teknologiat ja tulevaisuuden innovaatiot ovat mukana Metsäpäivien ohjelmassa, samoin tulevaisuuden tekijät ja alan vetovoima.

Puheenvuoroissa käsitellään esimerkiksi energiantuotannon vaikutuksia maankäyttöön, hiilikompensaation merkitystä ja kilpailua tulevaisuuden tekijöistä. Muun muassa Luonnonvarakeskuksen, Suomen metsäkeskuksen, Metsähallituksen, Tapion ja metsäalan yritysten asiantuntijat kertovat, miten metsäala muuttuu lähitulevaisuudessa. Iltapäivän keynotena kuullaan aivotutkija Katri Saarikiveä.

Seminaarien välissä ja lounaan lomassa kannattaa tutustua minimessuihin, joilla on tänäkin vuonna pari kymmentä näytteilleasettajaa. Ohjelmassa on jälleen luvassa myös mielenkiintoisia keskusteluja ja kohtaamisia, työpajoja ja tietenkin iltamat.

Katso koko ohjelma ja hanki jo lippusi Metsäpäiville 26.–27.10.2023 hotelli Clarionissa Helsingissä.