Tule rakentamaan Metsäpäiviä 2023 – valitse oma paikkasi monista vaihtoehdoista

Keskustelulava Metsäpäivillä 2022. Kuva: Vilma Issakainen
Metsäpäivien 2022 Keskustelulavalla riitti kuulijoita tungokseksi asti. Keskustelemassa: metsäjohtaja Anna Rakemaa (SMK), johtava asiantuntija Katja Matveinen (MMM), puheenjohtaja Harri Hölttä (SLL) ja kestävän kehityksen päällikkö Antti Otsamo (Metsähallitus). Paneelikeskustelun veti Suomen Metsäyhdistyksen Tero Karjalainen.

Seuraavien valtakunnallisten Metsäpäivien suunnittelu alkaa alkuvuodesta 2023. Ilmoita organisaatiosi mukaan osaksi metsäalan suurtapahtumaa.

Metsäpäivät rakennetaan metsäalan yhteistyönä. Vuoden 2022 Metsäpäivillä oli mukana 30 yhteistyökumppania. Lämmin kiitos kaikille viimeksi mukana olleille!

Metsäpäivien 2023 ohjelma koostuu tuttuun tapaan lavapuheenvuoroista, minimessuista sekä erilaisista työpajoista ja sidosryhmä- ja opiskelijatilaisuuksista. Kaksipäiväisen tapahtuman lavaohjelma sekä minimessut ovat torstaina, kun taas työpajat ja sidosryhmätilaisuudet painottuvat perjantaille.

Torstaina Metsäpäivien ohjelma jakaantuu kolmelle teemalavalle sekä keskustelulavalle. Lavojen teemat tarkentuvat myöhemmin, kun ohjelmasisältö alkaa rakentua.

Teemalavat ovat hotellin kongressisiiven tilavissa ja moderneissa saleissa. Teemalavojen puheenvuorojen pituus on 25 minuuttia.

Keskustelulava sijaitsee hotelli Clarionin valoisassa Living Room -tilassa. Keskustelulavalla kullekin keskustelulle on varattu aikaa 45 minuuttia.

Minimessut järjestetään torstaina kongressisiiven kolmannen kerroksen aulassa, joka tarjoaa luontevan kohtaamispaikan ohjelmatauoilla. Tilassa on noin kaksikymmentä paikkaa näytteilleasettajille. Varata voi joko yhden paikan tai tuplapaikan.

Metsäpäivien ohjelmapaikat

Tule mukaan tekemään Metsäpäivistä entistäkin monipuolisempi ja antoisampi tapahtuma ja tarjoa ohjelmaa Metsäpäiville. Valitse organisaatiosi tarpeisiin sopiva ohjelmapaikka seuraavista vaihtoehdoista:

  • Teemalavan ohjelmapaikka, 25 min (hinta 1300 € + alv) – TÄYNNÄ
  • Keskustelulavan paikka TORSTAI, 45 min (hinta 1300 € + alv) – TÄYNNÄ
  • Keskustelulavan paikka PERJANTAI, 30 min (hinta 400 € + alv) – TÄYNNÄ
  • Minimessupaikka (hinta 700 € + alv) – TÄYNNÄ
  • Tuplaminimessupaikka (hinta 1300 € + alv) – TÄYNNÄ
  • Työpaja, seminaari tai sidosryhmätilaisuus (hinnoittelu tapauskohtaisesti) – KYSY, ONKO VIELÄ TILAA

Lue tarkemmat kuvaukset ohjelmapaikoista Metsäpäivät 2023 -esitteestä.

Mainosta Metsäpäivien käsiohjelmassa

Varmista näkyvyytesi Metsäpäivillä ja varaa mainospaikka Metsäpäivien käsiohjelmasta. Mainoksessa voit myös mainostaa omaa ohjelmaasi tapahtumassa.

Tarjolla on seuraavat mainospaikat:

  • Sisäsivu, koko sivu (145 x 145 mm), 820 € + alv 24 %
  • Sisäsivu, puoli sivua (72,5 x 145 mm, pysty), 550 € + alv 24 %

Kuhunkin mainokseen tulee jättää kuva-alan ulkopuolelle 3 mm:n leikkausvara. Kuvien tulee olla painokelpoisia. Suuri sallittu tiedostokoko on 1GT.

Tee mainosvaraus varauslomakkeella viimeistään pe 22.9. Toimita valmis mainoksesi joko varauslomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen kaarina.aro@smy.fi viimeistään pe 29.9.2023.

Lisätiedot:

Sisältökumppanuudet, lavapaikat, työpajat sekä sidosryhmätilaisuudet:
Kaarina Aro, projektipäällikkö, kaarina.aro@smy.fi, p. 050 374 5677

Minimessut:
Vilma Issakainen, vilma.issakainen@smy.fi, p. 050 402 7579

Katso tunnelmia vuoden 2022 Metsäpäiviltä