Tule rakentamaan Metsäpäiviä 2023 – valitse oma paikkasi monista vaihtoehdoista

Keskustelulava Metsäpäivillä 2022. Kuva: Vilma Issakainen
Metsäpäivien 2022 Keskustelulavalla riitti kuulijoita tungokseksi asti. Keskustelemassa: metsäjohtaja Anna Rakemaa (SMK), johtava asiantuntija Katja Matveinen (MMM), puheenjohtaja Harri Hölttä (SLL) ja kestävän kehityksen päällikkö Antti Otsamo (Metsähallitus). Paneelikeskustelun veti Suomen Metsäyhdistyksen Tero Karjalainen.

Seuraavien valtakunnallisten Metsäpäivien suunnittelu alkaa alkuvuodesta 2023. Ilmoita organisaatiosi mukaan osaksi metsäalan suurtapahtumaa.

Metsäpäivät rakennetaan metsäalan yhteistyönä. Vuoden 2022 Metsäpäivillä oli mukana 30 yhteistyökumppania. Lämmin kiitos kaikille viimeksi mukana olleille!

Metsäpäivien 2023 ohjelma koostuu tuttuun tapaan lavapuheenvuoroista, minimessuista sekä erilaisista työpajoista ja sidosryhmä- ja opiskelijatilaisuuksista. Kaksipäiväisen tapahtuman lavaohjelma sekä minimessut ovat torstaina, kun taas työpajat ja sidosryhmätilaisuudet painottuvat perjantaille.

Torstaina Metsäpäivien ohjelma jakaantuu kolmelle teemalavalle sekä keskustelulavalle. Lavojen teemat tarkentuvat myöhemmin, kun ohjelmasisältö alkaa rakentua.

Teemalavat ovat hotellin kongressisiiven tilavissa ja moderneissa saleissa. Teemalavojen puheenvuorojen pituus on 25 minuuttia.

Keskustelulava sijaitsee hotelli Clarionin valoisassa Living Room -tilassa. Keskustelulavalla kullekin keskustelulle on varattu aikaa 45 minuuttia.

Minimessut järjestetään torstaina kongressisiiven kolmannen kerroksen aulassa, joka tarjoaa luontevan kohtaamispaikan ohjelmatauoilla. Tilassa on noin kaksikymmentä paikkaa näytteilleasettajille. Varata voi joko yhden paikan tai tuplapaikan.

Teemalava- ja minimessupaikkojen hinnasto julkistetaan vuoden 2023 alkupuolella.

Ilmoittaudu mukaan Metsäpäivät 2023 Kick off -tilaisuuteen!

Metsäpäivien suunnittelu polkaistaan käyntiin helmikuussa 2023. Järjestämme niin tutuille kuin mahdollisille uusille yhteistyökumppaneille suunnatun Metsäpäivät 2023 Kick off -tilaisuuden, jossa ideoimme tapahtuman pääteemoja sekä mietimme yhdessä, kuinka tapahtumaa voisi kehittä vieläkin toimivammaksi.

Tule mukaan tekemään Metsäpäivistä entistäkin monipuolisempi ja antoisampi tapahtuma ja tarjoa ohjelmaa Metsäpäiville. Voit ilmoittautua jo nyt mukaan Metsäpäivät 2023 Kick off -tilaisuuteen sähköpostitse osoitteeseen kaarina.aro@smy.fi

Katso tunnelmia vuoden 2022 Metsäpäiviltä: