Tulevaisuuden metsäala on Metsäpäivien 2023 pääteema

Tekoälyn mukaan tulevaisuuden toimisto metsäalalla voisi näyttää vaikka tältä. Kuvailun pohjalta näkemyksen tuotti Midjourney-botti Discordissa.

Metsäpäivillä katsotaan lokakuussa 2023 eteenpäin. Syksyn suurtapahtuman pääteemana on tulevaisuuden metsäala.

Pääteema kehystää tapatuman monipuolista ohjelmaa muun muassa kolmella asiantuntijalavalla sekä suuren suosion saavuttaneella keskustelulavalla.

Puheenvuoroissa kuullaan metsäalan tulevaisuuden ratkaisuista, jotka voivat olla uusia tuoteinnovaatioita, palveluita ja teknologioita. Entä miten kehittyvät metsän- ja luonnonhoidon menetelmät? Millaisia tuloksia alan laaja ja monipuolinen tutkimus löytää metsien kestävän ja monimuotoisen käytön tueksi? Ja toisaalta millaista osaamista tulevaisuuden metsäalalla tarvitaan?

Keskusteluun nousee myös metsäalan resilienssi, alan muutoskykyisyys sekä toimintaympäristön ja metsäpolitiikan vaikutukset alaan. Teemoista puhutaan varmasti myös tapahtuman käytävillä ja iltamissa – keräähän Metsäpäivät joka syksy yhteen sadat alan asiantuntijat ja tulevaisuuden tekijät.

Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan Metsäpäivien yhteistyökumppanien kanssa, ja muutama ohjelmapaikka on vielä myös vapaana. Ota meihin yhteyttä pian, jos haluat kertoa organisaatiosi tai yrityksesi vision metsäalan tulevaisuudesta.

Metsäpäivien yleisölle ohjelma julkaistaan elokuussa, jolloin alkaa myös tapahtuman lipunmyynti. Kun tilaat uutiskirjeen, tiedät ensimmäisenä, mitä tapahtuu.

Tarjoa ohjelmaa Metsäpäiville 2023!

Tule mukaan tekemään Metsäpäivistä entistäkin monipuolisempi ja antoisampi tapahtuma. Metsäpäivien 2023 ohjelma koostuu  lavapuheenvuoroista, keskusteluista, minimessuista sekä erilaisista työpajoista ja sidosryhmä- ja opiskelijatilaisuuksista.

Millaista ohjelmaa sinä haluaisit tarjota tapahtumaan?

Varaa ohjelmapaikkasi nyt

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä, mitä ja missä tapahtuu!

Tilaa Metsäpäivät-uutiskirje