Päättäjien Metsäakatemian elo-syyskuun retkeilyt Nemus Futurumiin – ilmoittaudu mukaan tästä!

Viime vuodelta siirtyneet metsäaiheiset retkeilyt Nemus Futurumiin Lohjalle  järjestetään elo-syyskuussa 2021 yhteistyössä Metsä Groupin kanssa.

Metsä Groupin esittelykohteessa Nemus Futurumissa pääsee tutustumaan suomalaiseen kestävään metsän- ja luonnonhoitoon elämyksellisellä ja täysin uudella tavalla. Kierroksella perehdytään metsänhoidon parhaisiin käytäntöihin metsän kasvun eri vaiheissa sekä saadaan tietoa luonnonhoidon tarpeellisuudesta. Lisäksi kierroksella saa kokea, miten hyvä metsänhoito vaikuttaa muun muassa ilmastoon sekä luonnon monimuotoisuuteen. Esittelykohde sijaitsee Lohjan Kirkniemessä. Katso Nemus Futurumin esittelyvideo tästä ja lisätietoa Nemus Futurumista Metsä Groupin verkkosivuilla täällä.

Päättäjien Metsäakatemian jatkotilaisuuksina vierailuja toteutetaan kolme ja ne ovat samansisältöisiä. Osallistujamäärä on rajattu ja vieralu on mahdollinen vain ennakkoon ilmoittautuneille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhteiskuljetukset vierailuille lähtevät Helsingin keskustasta ja paluu samaan paikkaan. Tarkemmat ohjeet lähetämme ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Huom! Kohteen saavutettavuuden ja pysäköintimahdollisuuksien vuoksi omalla kyydillä saapumista ei suositella.

Huom! Retket on tarkoitettu Päättäjien Metsäakatemian käyneille.

Vierailujen ajankohdat ja ilmoittautuminen:

Kirjoittaja

Henna Nummela

Kirjoita kommentti