Nuorten vaikuttajien metsäfoorumi

Nuorten vaikuttajien metsäfoorumissa tutustutaan metsään elinkeinona ja elämäntapana mahdollisimman monesta eri näkökulmasta ilmastoviisaasta metsätaloudesta elvyttävään virkistyskäyttöön ja todennettavaan suojeluun. Foorumi on koonnut metsistä ja tulevaisuudesta kiinnostuneita nuoria yhteen joka syksy jo vuodesta 2015.

Ajankohtaiset foorumit

Nuorten vaikuttajien metsäfoorumia ei järjestetä vuonna 2024.

#metässä2022

Vuoden 2022 foorumi järjestettiin 5.-7.10. Pohjois-Savossa. Ohjelmassa oli metsien ennallistamista, moderni saha, tutustumista metsäkoneyrittäjän arkeen, Heinäveden Valamon luostariin metsineen ja puurakentamiseen.

Nuorten vaikuttajien metsäfoorumin ohjelma 2022
Nuorten vaikuttajien metsäfoorumin ohjelma 2022

Osallistujien palautetta foorumista

”Hyvä konsepti, jatkakaa! Olette tärkeiden asioiden äärellä.”

”Joukkio mukana oli hienon monipuolinen, ja yhteishenki kohdallaan! Tälläisiä kohtaamisia tarvitaan lisää kaiken somerähinän keskellä. Tuhannet kiitokset!”

”Aivan superhieno reissu, lähdin go with the flow -mentaliteetilla enkä edes hirveästi katsonut ennakkoon ohjelmaa. Ylitti kyllä odotukset ja toistaiseksi vuoden paras viikonloppu.”

”Aivan supermahtavaa että järkkäätte! Tällainen erilaisten ihmisten kokoaminen on tärkeää ja miltei välttämätöntä tulevaisuutta silmälläpitäen.”

Kuinka mukaan?

Foorumiin kutsutaan vaikuttajia erilaisista järjestöistä ja nuorisopolitiikasta, ammattilaisia metsäalalta ja alan ulkopuolelta sekä aktiivisia tekijöitä sosiaalisen median maailmasta. Yhdistävänä tekijänä aikaisempiin foorumeihin osallistuneille on ollut aktiivinen ja maailmaa kohtaan utelias asenne sekä kiinnostus metsää ja luontoa kohtaan. Tarjoamalla mahdollisuuden kohtaamisille ja keskusteluille metsäisten aiheiden äärellä, haluamme lisätä ymmärrystä ja yhteyksiä ja luoda uusia verkostoja.

Tunnetko tai tiedätkö kuvauksemme kaltaisen henkilön, jonka ehdottomasti pitäisi olla mukana vuoden 2023 Nuorten vaikuttajien metsäfoorumissa Pohjois-Savossa? Vinkkaa meille itsesi, ystäväsi, oppilaasi, kollegasi tai oikeastaan ihan kenet vaan!

Osallistujan voi vinkata myös sähköpostitse osoitteeseen vilma.issakainen@smy.fi.

Nuorten vaikuttajien metsäfoorumin rahoittavat Suomen Metsäsäätiö ja Puumiesten Ammattikasvatussäätiö.

Yhteydenotot

Eveliina Pokela

Eveliina Pokela

+358 44 560 0006

eveliina.pokela@smy.fi

Vilma Issakainen

Vilma Issakainen

+358 50 402 7579

vilma.issakainen@smy.fi


Somessa: #metässä2022