Kurssit ja tapahtumat

Valitse kategoria

Lasten ja nuorten metsäretken järjestäminen -tiiviskurssi

Metsäpedagogiikan käytännönläheinen tiiviskurssi toteutetaan vuosittain aiheesta kiinnostuneille metsäylioppilaille ja muille opiskelijoille. Kurssi toteutetaan kevätlukukaudella 2024.

Päättäjille
Päättäjien Metsäakatemian jatkotilaisuus Aalto yliopistolla

Metsäakatemia järjestää Aalto-yliopiston kanssa jatkotilaisuuden verkostolle kansainvälisenä metsien päivänä. Tilaisuuden tarkemmat tiedot ilmoittautumisohjeineen lähetetään Päättäjien Metsäakatemian verkostolle sähköpostitse.

Opettajille
Minun puuni -kylvöprojekti

Minun puuni -kylvöprojektissa lapsi kasvattaa omia puuntaimia päiväkodin, luokan tai kerhohuoneen ikkunalaudalla. Tilaa nyt siemenet omalle lapsiryhmällesi päiväkotiin tai kouluun.

Päättäjien Metsäakatemian 55. kurssi

Päättäjien Metsäakatemian 55. kutsukurssi päättäjille ja vaikuttajille. Kurssin seminaarijakso järjestetään Kirkkonummella 24.4.2024 ja maastojakso Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla 15.-17.5.2024.

Opettajien kesäretki – Metsäkoulu Käpy

Opettaja, ole vuorostasi oppilas! Metsäkoulu Kävyn kesäretki sopii kaikille niille opettajille ja kasvattajille varhaiskasvatuksesta lukioon, jotka haluavat saada lisää tietoa…

Opettajille
Aikamatka metsien käytön muutokseen -kesäkurssi

Aineenopettajille suunnatulla kesäkurssilla retkeillään asiantuntijoiden johdolla metsissä ja soilla kuunnellen historian havinaa ja tulevaisuuden tuulia Rauman ja Porin seudulla.

Päättäjien Metsäakatemian 56. kurssi

Päättäjien Metsäakatemian 56. kutsukurssi päättäjille ja vaikuttajille. Kurssin seminaarijakso järjestetään Kirkkonummella 4.9.2024 ja maastojakso Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla 11.-13.9.2024.