Oppimateriaalit

Metsäyhdistys tekee oppimateriaaleja varhaiskasvatuksesta lukioon. Tavoitteena on täydentää koulujen opetusmateriaaleja ja kertoa uudistuvasta metsäalasta. Monet materiaaleista sopivat myös ylemmän asteen koulutukseen sekä harrastusjärjestöjen käyttöön. Materiaaleja on koottu ja ryhmitelty tälle sivulle formaatin mukaan.

Videot

Suomen Metsäyhdistys on tuottanut ja ollut mukana tuottamassa lukuisia opetuksen tueksi soveltuvia videoita liittyen metsiin, metsen kestävään käyttöön ja metsäalan ammatteihin ja koulutukseen. Videot on koottu omalle sivulleen.

Verkko-oppimateriaalit ja pelit

Havina – Aikamatka suomalaiseen metsäbiotalouteen

Havina on Suomen Metsäyhdistyksen tuottama pelillistetty opetusmateriaali kouluille. Se kertoo suomalaisen yhteiskunnan ja teknologian kehittymisestä, ihmisten elämäntavan ja metsäsuhteen muuttumisesta. Se kertoo siitä, miten nuo kaikki vaikuttavat toisiinsa ja tapaamme käyttää metsiä. Aikajanalla matkatessaan huomaa, miten yksi asia johtaa toiseen. Biotalous on kiertotalouden vihreä moottori. Siinä vanha viisaus kohtaa usein uuden teknologian ja huippuosaamisen.

Tutustu ja pelaa!

Hauskat ja hyödylliset testit

Tilattavat ja ladattavat