Tietoa metsistä ja metsäalasta

Sateinen kuusenoksa ja forest.fi logo

forest.fi

forest.fi on Suomen metsäalan yhteinen verkkolehti joka kertoo viikoittaisissa artikkeleissa kestävästä metsien käytöstä Suomessa. Graafit, faktat ja sanasto taustoittavat metsäasioita kattavasti. Metsäbiotalouden tulevaisuuskuvasto kertoo metsäalan uusista innovaatioista. forest.fi verkkolehden pääasiallinen kohdeyleisö on kansainvälinen.

Lue lisää

Uusi puu sumuinen metsä ja Uusipuun logo

Uusi puu

Uusi puu -hanke kerää konkreettisia esimerkkejä uusista puupohjaisista tuotteista ja ratkaisuista, ja esittelee niitä tapahtumissa ympäri Suomea. Hanke näkyy verkossa, sosiaalisessa mediassa ja alan ihmisten ja vaikuttajien tapaamisissa.

Lue lisää

Scenic view with lake and sunset at summer morning in National Park Aulanko, Hämeenlinna, Finland

Metsien Suomi

Metsien Suomi on metsäalan yhteinen viestintähanke. Sen kampanjat herättävät huomaamaan ja keskustelemaan, kuinka metsät ovat meillä Suomessa kaikessa mukana.

Lue lisää

Koululaisten metsäviikkoa 2022

Selvitykset ja tutkimukset

Suomen Metsäyhdistys tekee erityisesti nuoriin ja nuorisoviestintään liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä yhteistyössä muiden metsäalan toimijoiden kanssa koko alan hyödynnettäväksi.

Lue lisää

Kerro se somessa -työpaja

Suomen Metsäyhdistys järjestää Kerro se somessa -työpajoja, joissa ideoidaan aiheita ja rohkaistaan mukaan keskustelemaan metsien käytöstä.

Lue lisää

Metsäpakinat-podcast

Metsäpakinat on podcastsarja, joka avaa yllättäviä näkökulmia suomalaiseen metsään. Pakinat on kirjoittanut ja ne lukee joukko tunnettuja kirjailijoita, toimittajia, näyttelijöitä sekä metsäalan viestijöitä.

Lue lisää