Avoin työpaikka: Metsäyhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Suomen Metsäyhdistys on metsäalalla toimiva yhteistyöjärjestö ja viestinnän moniosaaja. Meidät tunnetaan muun muassa Päättäjien Metsäakatemiasta, koululaisten Metsävisasta, valtakunnallisista Metsäpäivistä sekä kansainvälisestä forest.fi-verkkojulkaisusta.

Lähes 50 jäsenorganisaatiomme kautta kokoamme yhteen muun muassa kaikki merkittävät metsänomistajatahot, puuta jalostavan teollisuuden, etujärjestöt, laitevalmistajat sekä opettaja- ja metsien virkistyskäyttöjärjestöt. Toimistossamme työskentelee 12 henkilöä.

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin haemme uutta

TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtävänäsi on vastata yhdistyksen strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä rahoituksesta. Kehität ja uudistat yhdistyksen toimintaa jäsenten aktiivisena kumppanina ja vastaat yhdistyksen yhteiskuntasuhteista. Toimit myös Metsäviestintä Oy:n toimitusjohtajana. Raportoit yhdistyksen hallitukselle.

Sinulla on vahvaa strategista osaamista sekä kokemusta projektiorganisaation ja sen talouden johtamisesta. Omaat laaja-alaisen näkemyksen viestinnän ja verkostojen kehittämiseen. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät yhteiskuntasuhteet sekä erinomaiset sosiaaliset taidot ja esimiestaidot. Tunnet metsäalan sekä sen kansainväliset ulottuvuudet ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, näköalapaikan suomalaisen metsäbiotalouden ytimeen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, osaavien asiantuntijoiden tuen sekä viihtyisän työskentely-ympäristön Helsingin ydinkeskustassa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 22.2.2019 klo 16 mennessä osoitteessa https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/toiminnanjohtaja/.

Lisätietoa

Suomen Metsäyhdistys, hallituksen puheenjohtaja Eeva Hellström, p. 050 351 2412 (pe 15.2. klo 13.00–15.00 ja ke 20.2. klo 15.00–16.30)

InHunt Group, Tarja Ilvonen p. 050 569 1921

Kirjoita kommentti