Maailman metsäpäivä 21.3. juhlistaa metsiä ja terveyttä – katso video suomeksi

International Day of Forests 2023 logo

Suomen Metsäyhdistys oli mukana tuottamassa YK:n Maailman metsäpäivän videota, jolla on maailmanlaajuinen levitys 45 kielellä.

Maaliskuun 21. vietettävän YK:n maailman metsäpäivän (International Day of Forests, IDF) teemana on tänä vuonna metsät ja terveys.

Suomen Metsäyhdistys osatuotti jälleen yhden minuutin mittaisen videospotin yhteistyössä YK:n maatalous- ja elintarvikejärjestö FAO:n kanssa.

Kansainväliset uutiskanavat kuten Euronews, Deutsche Welle ja France24 ovat ottaneet Maailman metsäpäivän videon levitykseensä. Maat ympäri maailmaa ovat osoittaneet kiinnostustaan: spotti on käännetty tähän mennessä 45 kielelle, ja videon voi katsoa myös suomeksi.

Viestintäyhteistyö johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa vahvistaa tietoisuutta metsien tuottamista monista positiivisista vaikutuksista ja lisää metsäviestinnän uskottavuutta.

”Kun 21. maaliskuuta vietetään Maailman metsäpäivää, on hyvä muistaa, että on monia syitä arvostaa metsiä. Vaikka emme koskaan astuisi jalallamme metsiin, ne auttavat pitämään meidät terveinä. Suomen näkökulmasta metsien aktiivisen hoidon ja kestävän käytön merkitys metsien hyvinvoinnille ja sitä kautta ihmiskunnalle on keskeisen tärkeää. Tämä tulee videospotissa selkeästi esiin”, sanoo Kai Lintunen, Suomen Metsäyhdistyksen kansainvälisen viestinnän päällikkö ja YK:n Euroopan metsäviestintäverkoston puheenjohtaja.

Lue lisää Suomen Metsäyhdistyksen kansainvälisestä viestinnästä.

Kai Lintunen

Kai Lintunen

+358 50 351 2415

kai.lintunen@smy.fi

Kirjoita kommentti