Metsäala kohtaa jälleen Metsäpäivillä 28.–29.10.2021!

Hotelli Clarion Helsinki
Hotelli Clarion Helsinki

Seuraavat Metsäpäivät järjestetään Clarion-hotellissa Helsingin Jätkäsaaressa 28.–29.10.2021. Tule mukaan kohtaamaan, keskustelemaan, verkostoitumaan sekä kuuntelemaan alan tuoreinta tutkimustietoa.

Valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään vuoden 2019 Metsäpäiviltä tutussa – ja osallistujilta kovasti kehuja saaneessa – hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa. Lokakuussa järjestettävistä 92. Metsäpäivistä rakentuu jälleen metsäalan yhteen kokoava ”get together” -tapahtuma, odotettujen kohtaamisten ja innostavien keskusteluiden Metsäpäivät.

Metsäpäivien ohjelma luodaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, ja kumppaneilla on ratkaiseva rooli monipuolisen ja ajankohtaisen ohjelmasisällön tuottamisessa. Lämpimät kiitokset vielä kerran jo aiemmin mukana olleille, toivon mukaan jatkatte yhä kanssamme,  ja tervetuloa mukaan myös uudet! Rakennetaan yhdessä uutta luova tapahtuma, joka vahvistaa alan ammatti-identiteettiä sekä yhteishenkeä, jakaa alan uusinta tietoa ja tarjoaa paikan rakentavalle ja kunnioittavalle keskustelulle.

Haluaisitko tarjota ohjelmaa Metsäpäiville? Varaa ohjelmapaikkasi nyt!

Lokakuisille Metsäpäiville toivomme mukaan niin tutut kuin uudet yhteistyökumppanit. Lokakuun Metsäpäivien ohjelman rakentaminen on jo alkanut, mutta mukaan mahtuu vielä. Ohjelma koostuu tuttuun tapaan asiantuntijaesityksistä sekä työpajoista. Mukaan tulevat tällä kertaa entistä vahvemmin myös keskustelut. Lisäksi Metsäpäivillä järjestetään tuttuun tapaan minimessut.

Metsäpäivät on mainio tilaisuus tuoda esille uusinta metsiin liittyvää tutkimustietoa mutta myös käytännönläheisiä ratkaisuja ja mahdollisuuksia metsäalan tämän päivän haasteisiin. Tapahtuma nostaa keskusteluun myös metsäpolitiikan ajankohtaisia asioita.

Millaista ohjemaa sinun organisaatiosi voisi Metsäpäiville tarjota? Haluaisitko varata paikan ohjelmalavalta tai minimessuilta? Tai ehkä järjestää työpajan tai keskustelun? Tule mukaan rakentamaan entistäkin parempia Metsäpäiviä ja varaa ohjelmapaikkasi 31.5. mennessä. Varaukset ovat alustavia, sopimukset solmitaan kesäkuun aikana.

TEE OHJELMAPAIKKAVARAUS

Lämpimästi tervetuloa mukaan lokakuisille Metsäpäiville – niin yleisönä kuin ohjelmantarjoajana!

Lisätietoa: Kaarina Aro, projektipäällikkö, p. 050 374 5677, kaarina.aro@smy.fi

 

Kirjoita kommentti