Metsäpäivät 2017 | Koska metsien käyttö on ratkaisu

Metsäpäivät 2017

Metsäpäivät tarjoaa jälleen ajankohtaista tietoa metsistä ja metsäalalta 9.–10.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tule mukaan ainutlaatuiseen seminaaritapahtumaan kuulemaan ja keskustelemaan metsäasioista sekä tietenkin juhlistamaan Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä.

Suomen Metsäyhdistys järjestää valtakunnalliset Metsäpäivät jo 89. kerran. Tapahtuma tarjoaa tietoa metsäalan ammattilaisille sekä kaikille metsien kestävästä käytöstä kiinnostuneille.

Metsäpäivät otti jo viime marraskuussa varaslähdön Suomen juhlavuoteen teemalla Suomalainen Onni asuu metsässä. Tänä vuonna kerromme, miksi onnemme on siellä: koska metsien käyttö on ratkaisu.

Metsien käyttö on ratkaisu, koska puusta valmistetut tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, koska hyvin hoidetut metsät hillitsevät ilmastonmuutosta, koska ne lisäävät henkistä ja taloudellista hyvinvointiamme ja tietenkin koska ne tarjoavat raaka-ainetta biotaloudelle, kiertotaloudelle ja uusille innovaatioille. Onneksemme meillä on myös vahva metsäsuhde, josta ammentaa metsien käytön ratkaisuja.

Kiinnostavien seminaarien lisäksi ohjelmassa on aikaa kohtaamisille. Tule jo aamiaiselle, kiertele verkostoitumiskahveille ja tutustu toisiin illan metsäbileissä.

Muista myös Speaker’s Corner, jonne kuka tahansa voi ilmoittautua puhujaksi. Aikaa omalle palopuheelle on viisi minuuttia.

Metsäpäivien liput voit tilata ennakkoon. Lippu sisältää avajaisohjelman, valinnaisesti kahdesta neljään seminaaria, aamiaisen, lounaan, verkostoitumiskahvit ja Speaker’s Cornerin, päivän yhteenvedon, Metsämessujen avajaiset ja Metsäbileet sekä lipun perjantaiksi Meidän viikonloppu -messuille, joilla Metsämessujen lisäksi myös Elma, Kädentaito, 55Plus ja Outletexpo tapahtumat. Muista myös perjantain mielenkiintoiset sidosryhmäseminaarit!

Hotellihuoneen voit varata Messukeskuksen Holiday Inn -hotellista nyt. Varausohjeet, saapumisvinkit ja muuta käytännön tietoa Info-sivulta.

Seuraa ohjelman kehittymistä, myös Facebookissa ja Twitterissä: #metsäpäivät.

Tervetuloa Metsäpäiville!

 


Metsäpäivät 2017 | Ohjelma

#Metsäpäivät #onnimetsässä

Metsäpäivät 2017 | Etusivu