Metsäpäivät 2017: Koska metsien käyttö on ratkaisu

Metsäpäivät 2017
Metsäpäivät 2017

Metsäpäivät kokoaa jälleen koko maan metsäalan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 9.–10.11.2017. Tule mukaan ainutlaatuiseen seminaaritapahtumaan kuulemaan ja keskustelemaan metsäasioista sekä tietenkin juhlistamaan Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä.

Metsäpäivät otti jo viime marraskuussa varaslähdön Suomen juhlavuoteen teemalla Suomalainen Onni asuu metsässä. Tänä vuonna kerromme, miksi onnemme on siellä: koska metsien käyttö on ratkaisu.

Metsien käyttö on ratkaisu, koska puusta valmistetut tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, koska hyvin hoidetut metsät hillitsevät ilmastonmuutosta, koska ne lisäävät henkistä ja taloudellista hyvinvointiamme ja tietenkin koska ne tarjoavat raaka-ainetta biotaloudelle, kiertotaloudelle ja uusille innovaatioille. Onneksemme meillä on myös vahva metsäsuhde, josta ammentaa metsien käytön ratkaisuja.

Kiinnostavien seminaarien lisäksi ohjelmassa on aikaa kohtaamisille. Tule jo aamiaiselle, kiertele verkostoitumiskahveille ja tutustu toisiin illan metsäbileissä.

Muista myös Speaker’s Corner, jonne kuka tahansa voi ilmoittautua puhujaksi. Aikaa omalle palopuheelle on viisi minuuttia.

Metsäpäivien lipunmyynti aukeaa elokuussa. lippu sisältää avajaisohjelman, valinnaisesti kahdesta neljään seminaaria, aamiaisen, lounaan, verkostoitumiskahvit ja Speaker’s Cornerin, päivän yhteenvedon, Metsämessujen avajaiset ja Metsäbileet sekä lipun perjantaiksi Meidän viikonloppu -messuille, joilla Metsämessujen lisäksi myös Elma, Kädentaito, 55Plus ja Outletexpo tapahtumat. Muista myös perjantain mielenkiintoiset sidosryhmäseminaarit!

Hotellihuoneen voit varata Messukeskuksen Holiday Inn -hotellista jo nyt. Varausohjeet, saapumisvinkit ja muuta käytännön tietoa löydät Metsäpäivien verkkosivujen infosta.

Seuraa myös ohjelman kehittymistä osoitteessa www.metsapaivat.fi sekä Facebookissa ja Twitterissä: #metsäpäivät!

Metsäpäivät 2017 ohjelma

Torstaina 9.11.2017

8.30 Aamiainen

9.30 Avajaiset

11.00 Lounas

12.00 Seminaarit. Teemoina muun muassa metsätalouden kehitysloikat, metsäsuhde, tulevaisuuden tuotteet ja metsäviestintä.

14.00 Verkostoitumiskahvit ja Speaker’s Corner

14.45 Yhteenveto

15.30 Sidosryhmien seminaarit

17.30 Metsämessujen avajaiset ja Metsäbileet

Perjantaina 10.11.2017

Sidosryhmäpäivä, Metsämessut ja koululaispäivä.


www.metsapaivat.fi

Metsämessut 10.-12.11.2017


 

Kirjoita kommentti