Metsäyhdistys hakee viestinnän harjoittelijaa EU-päättäjille suunnatun kurssin valmisteluun

Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja EU-asioista? Tarjoamme viestinnän harjoittelijalle upean verkostoitumispaikan, mahdollisuuden perehtyä metsäalan eurooppalaiseen toimintaympäristöön sekä tilaisuuden oppia mielenkiintoisen tapahtuman järjestämisestä ja sen viestinnästä.

Harjoittelijan tehtävänä on:

  • kerätä ja analysoida taustatietoa Euroopan unionin metsäpolitiikasta ja metsäasioista
  • avustaa EU-päättäjille suunnatun metsäaiheisen kutsukurssin järjestelyissä
  • suunnitella ja toteuttaa vaikuttajaviestintää osana Metsäyhdistyksen Päättäjien Metsäakatemia -tiimiä
  • avustaa Metsäyhdistyksen muissa viestinnän tehtävissä

Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Odotamme intoa vaikuttajaviestinnän tekemiseen. Olet aktiivinen osa tiimiä etkä epäröi tarttua puhelimeen. Tarvittaessa ryhdyt vaikkapa bussi-isännän tai -emännän rooliin. Lisäksi olet kiinnostunut EU-vaikuttamisesta ja tunnet ainakin jossain määrin unionin toimielimiä.

Sinulla on opintoja joko viestinnästä tai esimerkiksi valtio-, yhteiskunta- tai metsätieteiden alalta. Aiempi työkokemus ja luottamustoimet etenkin valtionhallinnossa, politiikassa, EU-hankkeissa tai EU-organisaatioissa katsotaan eduksi. Muu kielitaito on hyödyksi, kuten myös metsäalan ja metsäasioiden aiempi tuntemus.

Harjoittelu on osa-aikaista ja kesto huhtikuusta lokakuuhun tai sopimuksen mukaan. Kokonaistyöajaksi laskettuna työaikaa on neljä kuukautta.

Palkka on 1300 euroa kokoaikaista kuukautta kohti. Toivomme harjoittelijatukea yliopistolta.

Hakemuksia otetaan vastaan 23. maaliskuuta 2018 asti.

Hakemukset ja lisätietoa
Elina Antila, johtava asiantuntija, elina.antila(at)smy.fi, p. 050 351 2411.

Kirjoita kommentti