Metsäyhdistys kutsuu median edustajat metsäalan toimittajamatkalle 17.–18.11. perehtymään Suomelle elintärkeisiin ajankohtaisiin asioihin

Suomen Metsäyhdistys kutsuu toimittajat mukaan matkalle Helsinkiin ja Kymenlaaksoon. Tutustumme puuinnovaatioihin, talousmetsän luonnonhoitoon, uusiutuvan energian tuotantoon ja metsäalan huippusuosittuun oppisopimuskoulutukseen.

Suomen Metsäyhdistyksen toimittajamatka järjestetään 17.–18. marraskuuta 2022. Bussimatkan reitti kulkee Helsingistä Jaalan kautta Kouvolaan ja Kotkaan. Tervetulleita ovat kaikki toimittajat, jotka ovat kiinnostuneita Suomelle elintärkeistä ajankohtaisista asioista.

Matkan aluksi tutustutaan uuden ajan sisustus- ja designbrändi Woodioon Helsingissä.Yhtiö valmistaa kylpyhuonekalusteita puukomposiitista.

Matkalla pysähdymme metsäkohteessa, jossa näemme talousmetsän luonnonhoidon keinot yhdellä silmäyksellä. Matkalla Metsähallitus kertoo puunkorjuun ja logistiikan haasteista.

Teollisuusvierailut alkavat UPM:n Kymin tehtaalta, jossa tutustumme Suomen huoltovarmuudelle kriittiseen vesivoimaan. Kuulemme myös supersuositusta oppisopimuskoulutuksesta, joka takaa opiskelijalle ammattilaisen palkan heti.

Kotkassa vierailemme Stora Enson sellutehtaalla ja koelaitoksella, jossa kehitetään puun ligniiniä sähköautojen akkumateriaaliksi.

Matkan hinta (ohjelma, yöpyminen ja täysihoito): 119 euroa. Lisäksi perimme yhden hengen huoneessa yöpyviltä lisämaksun, joka on 30 euroa. Matkavakuutuksesta jokaisen osanottajan on huolehdittava itse.

Tarkemman ohjelma voit avata pdf-tiedotona tästä: Toimittajamatkan ohjelma 2022.

Ilmoittaudu mukaan toimittajamatkalle 14. lokakuuta mennessä:

https://www.lyyti.fi/reg/Metsayhdistys_toimittajamatka

Matkalle on rajattu määrä paikkoja. 

Lisätietoa:

Tero Karjalainen, Suomen Metsäyhdistys, tero.karjalainen@smy.fi, 050 355 1049

Metsämiesten Säätiön logo

 

Hanketta on rahoittanut Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa: www.mmsaatio.fi

Kirjoita kommentti