Suomen Metsäyhdistys – Tietoa meistä

Suomen Metsäyhdistys rakentaa metsäalan yhteistyötä. Olemme metsäviestinnän moniosaaja, intohimonamme luoda ideoista hyötyä koko alalle.

Kerromme metsien mahdollisuuksista yhteiskunnan kehittämisessä. Metsien käyttö on meille puuntuotantoa, virkistystä, luonnonhoitoa, suojelua ja innovaatiota. Se on biotaloutta ja kiertotaloutta, ja siitä syntyy uusia kestäviä tuotteita ja palveluita.

Meidät tunnetaan monesta: Päättäjien Metsäakatemian on käynyt jo yli tuhat vaikuttajaa. Yli miljoona suomalaista on osallistunut Metsävisaan. Valtakunnalliset Metsäpäivät kokoaa syksyisin metsäalan asiantuntijat keskustelemaan ja kuulemaan alan ajankohtaisuuksista.

Suomeksi ja englanniksi toimittamaamme verkkojulkaisua forest.fi luetaan ympäri maailmaa. Kansainvälisen metsäviestinnän asiantuntijamme on kysytty puhuja globaaleilla foorumeilla.

Jäsenenämme on jo lähes 50 metsäalan toimijaa: organisaatioita ja yrityksiä sekä ammatti- ja vapaa-ajanjärjestöjä. Meitä rahoittavat muun muassa maa- ja metsätalousministeriö, Suomen Metsäsäätiö ja Metsämiesten Säätiö.

Olemme reilu kymmenen metsäviestinnän asiantuntijan toimisto Helsingin Kampissa. Ota meihin yhteyttä, kun haluat kertoa metsistä ja niiden käytöstä Suomessa tai ulkomailla.

Teemme töitä kolmessa vahvassa tiimissä:

Nuorisoviestinnän asiantuntijamme tietävät, miten opettajan tai ekaluokkalaisen saa innostumaan metsäretkestä tai nuoren metsäalan opiskelupaikasta.

Vaikuttajaviestinnän rohkeat tekijämme kutsuvat joka kevät ja syksy yhteiskunnan eri alojen vaikuttajia keskustelemaan metsäaasioista päättäjien metsäakatemiaan.

Metsäviestinnän konkarimme seuraavat metsäalan ilmiöitä kotimaassa ja maailmalla, ja jakavat tietoa muun muassa forest.fi-verkkojulkaisussa ja somessa.

Verkkosivuiltamme löydät paljon tietoa metsistä: artikkeleita, graafeja, sanaston, oppimateriaalia, uutisia, tulevaisuuskuvaston ja ainakin sata syytä mennä metsään.

Metsä puhuu-sivustolla kerromme, miksi Suomen parhaat nuoret opiskelevat metsäalaa. Havina on koukuttava sovellus ja sukellus metsien käytön historiaan ja tulevaisuuteen.

Tiedämme, mistä puhumme, sillä Metsäyhdistys on rakentanut metsäalan tulevaisuutta viestinnällä, vuorovaikutuksella ja yhteistyöllä jo kolmella vuosisadalla, vuodesta 1877 lähtien.


Lue Suomen Metsäyhdistyksen historiasta