Päättäjien Metsäakatemia sosiaalisessa mediassa

Päättäjien Metsäakatemia on myös Twitterissä, LinkedInissä ja YouTubessa. Jaamme sosiaalisen median kanavissa ajankohtaista tietoa metsästä ja metsäalalta. Tule seuraamaan ja osallistu keskusteluun!

Metsäakatemian viestinnän tavoitteena on toiminnan perustamisesta lähtien lisätä suomalaisten vaikuttajien kiinnostusta metsäasioihin, vahvistaa heidän metsällistä tietämystään sekä luoda vuorovaikutusta metsäalan ja muiden alojen vaikuttajien kesken.

Metsäakatemia on paitsi kutsukurssi, myös Metsäakatemia-kurssin käyneiden ”metsäakateemikkojen” verkosto. Metsäakatemian käyneitä on jo reilut 1500. Verkostoon kuuluu päättäjiä monenlaisista yhteiskunnallisista taustoista – ja samanlaisen monimuotoisuuden ympärille rakentuu myös Päättäjien Metsäakatemian 25-juhlavuoden teema, joka näkyy viestinnässämme vuoden 2021 aikana.

Löydät Päättäjien Metsäakatemian seuraavista sosiaalisen median kanavista:

Twitter: @MetsaAkatemia
Siirry Metsäakatemian Twitter-tilille

LinkedIn: Päättäjien Metsäakatemia
Siirry Metsäakatemian avoimelle LinkedIn-sivulle

LinkedIn, Päättäjien Metsäakatemia -keskusteluryhmä
LinkedInistä löydät Päättäjien Metsäakatemia -kurssin käyneille tarkoitetun suljetun keskusteluryhmän

YouTube-soittolista:
Päättäjien Metsäakatemialla on YouTubessa soittolista Suomen Metsäyhdistyksen kanavalla. Julkaisemme soittolistalla toimintaan ja muun muassa jatkotilaisuuksiin liittyviä videoita ja tallenteita.
Siirry Päättäjien Metsäakatemian YouTube-soittolistalle
Siirry Suomen Metsäyhdistyksen YouTube-kanavalle


Seuraa ja hyödynnä somessa tunnisteita: #Metsäakatemia25v ja #lempimetsä

Lue lisää: Metsien sosiaalinen kestävyys näkyy Päättäjien Metsäakatemian juhlavuoden julkaisuissa – somehaasteessa etsitään lempimetsiä


Kirjoita kommentti