Syyskokous nimitti Metsäyhdistyksen hallitukseen kaksi uutta jäsentä

Valoisa metsä. Kuva: Shutterstock

Suomen Metsäyhdistys kiittää jäseniään, sidosryhmiään ja hallitustaan vuodesta 2022. Puheenjohtajanamme jatkaa ensi vuonna Anne-Christine Ritschkoff, hallitukseen toivotamme tervetulleiksi Päivi Lazarovin ja Siru Väkeväisen  ja uudeksi jäseneksi Lallemand Finland Oy:n.

Suomen Metsäyhdistyksen toimintasuunnitelma vahvistettiin joulukuussa järjestetyssä syyskokouksessa. Kokouksen avoimessa keskustelussa painotettiin erityisesti avointa ja moniarvoista keskustelua sekä nuorten rohkaisemista alalle.

Syyskokous järjestettiin Metsäyhdistyksen jäsenen Metsäteollisuus ry:n tiloissa. Avaustervehdyksessään Metsäteollisuuden metsäjohtaja Karoliina Niemi kertoi metsiä koskevien EU-aloitteiden vyörystä. Hän totesi, että monimuotoisuudesta huolehtiminen on kestävän metsätalouden perusta, mutta miten metsiä pitäisi muutaman vuoden hoitaa, on vielä arvoitus.

Suomen Metsäyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Anne-Christine Ritschkoff ja varapuheenjohtajana Stefan Borgman. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Päivi Lazarov Metsähallituksesta ja Siru Väkeväinen Puumiehet ry:stä. Erovuoroisista jäsenistä jatkavat Kirsi Arvelo Luonnonvarakeskuksesta, Mika Mäkinen Metsäteollisuudesta ja Jukka Sippola Loimu ry:stä.

Hallitus myös hyväksyi yksimieleisesti yhdistyksen uudeksi jäseneksi Lallemand Finland Oy:n.   

Suomen Metsäyhdistyksen jäsenet ja hallitus

Kirjoita kommentti