Tervetuloa Metsäpäiville Helsinkiin!

Torstaina 31.10. kello 9.00 käynnistyvät odotetut 90. valtakunnalliset Metsäpäivät.

Tapahtumapaikka on Clarion-hotelli Helsingin Jätkäsaaressa osoitteessa Tyynenmerenkatu 2. Ennakkolippujen myynti on auki verkossa keskiviikkoon kello 21 asti.

Metsäpäivät levittäytyy Lars Sonckin 1930-luvulla suunnittelemaan Makasiini-rakennukseen, joka sijaitsee Clarion-hotellin pääovesta tultaessa oikealla. Metsäylioppilaat ovat paikalla ohjaamassa ja neuvomassa osallistujia.

Tule jo aamupalalle

Uudistuneet Metsäpäivät kokoavat yhteen koko metsäalan. Suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa, jotta aikaa jää riittävästi ilmoittautumiseen ja aamupalaan.

Aamupala ja avajaiset järjestetään 3. kerroksessa, jonne ovet aukeavat torstaina kello 9. Info ja lipunmyynti ovat auki kello 8.30 alkaen 2. kerroksen sisäänkäynnillä. Lippuja voi ostaa paikan päältä pankki- ja luottokorteilla.

Jos sinulla on jo Metsäpäivät-lippu, voit jättää takkisi 2. kerroksen narikkaan ja jatkaa 3. kerrokseen lipuntarkastukseen. Pidäthän elektronisen lipun näkyvillä tarkistusta varten. Tämän jälkeen saat nimilapun ja käsiohjelman.

Tapahtuman kello 10 alkavaan ohjelmaan sekä kello 9 aukeaviin minimessuihin voit tutustua Metsäpäivien verkkosivuilla.

Suosi julkisia kulkuneuvoja

Suuren osallistujamäärän ja Jätkäsaaren ruuhkaisuuden vuoksi tapahtumaan kannattaa saapua julkisilla kulkuneuvoilla.

Clarion-hotellin edessä Huutokonttorin pysäkillä pysähtyvät raitiovaunulinjat 7 ja 9, joiden kyytiin pääsee Pasilasta, Rautatientorilta ja Kampista. Ruoholahden metroasema sijaitsee noin 700 metrin päässä hotellista. Tarkemmat pysäkkitiedot ja aikataulut löytyvät HSL:n Reittioppaasta.

Jätkäsaaren alueella on myös rajoitettu määrä parkkipaikkoja Rokkiparkissa osoitteessa Välimerenkatu 12, noin 400 metrin päässä hotellista. Pysäköintiä varten tarvitset QR-koodin hotellista, jonne pysäköinti myös maksetaan. Lisätietoa ja hotellin yhteystiedot löydät Metsäpäivien Tapahtumapaikka-sivulta.

Seuraa Metsäpäiviä somessa

Viime hetken vinkit löydät Metsäpäivien verkkosivuilta. Seuraa tapahtumaa ja kerro siitä Facebookissa ja Twitterissä hastagilla #Metsäpäivät.

Tapahtuman mahdollistavat Metsäpäivien yhteistyökumppanit. Nähdään Metsäpäivillä!

Kirjoita kommentti