Uusi puun ja Metsien Suomen näyttely vakuutti somevaikuttajat

Metsien Suomen ja Uusi puun yhteinen näyttely marraskuussa 2021. Kuva: Anna Kauppi

Uusi puun ja Metsien Suomen yhteisnäyttely keräsi satapäisen vierailijajoukon Autotalon Sky Loungessa järjestetyillä pressipäivillä.

Uusi puu ja Metsien Suomi järjestivät 23.-24.11.2021 Helsingin Autotalon Sky Loungessa yhteisnäyttelyn osana viestintätoimisto Manifeston pressipäiviä. Näyttelyyn tutustui kahden päivän aikana n. 70 toimittajaa ja somevaikuttajaa sekä hankkeen sidosryhmien edustajia noin 30 organisaatiosta. Juuri avautuneen Autotalon Sky Loungen upeat näköalat yli talvisen Helsingin loivat näyttelylle upeat puitteet.

Uusi puu esitteli näyttelyssä kolmisenkymmentä puupohjaista tuoteinnovaatiota, mukaan lukien vuoden 2021 Uusi puu -kilpailun finalistit. Jo neljännen kerran järjestetyn Uusi puu -kilpailun avulla etsittiin uusia innovatiivisia puupohjaisia ratkaisuja globaalien megatrendien luomiin haasteisiin. Näyttelyyn osallistunut Metsien Suomi kertoi juuri alkaneesta kampanjastaan, jossa jaettiin suomalaisten metsäsuhteesta kertovia lukuja.

Näyttely sai osallistujilta varsin positiivista palautetta. Uusien puupohjaisten innovaatioiden määrä yllätti, samoin kuin niiden moninaisuus. Tuotteiden design myös miellytti ja tapahtuma sai runsaasti somenäkyvyyttä Instagram-tarinoiden ja postausten kautta. Toimittajille ja sosiaalisen median vaikuttajille suunnattu näyttely toteutettiin nyt toista kertaa ja kävijät saivat varata ajan tutustumiseen netistä. Näin vierailut saatiin toteutettua terveysturvallisesti ja näyttelyyn sai tutustua rauhassa.

– Mielestäni on tärkeää, että kerromme puupohjaisuudesta ja uusista biotuotteista myös sosiaalisen median vaikuttajille, jotka tavoittavat etenkin nuoria aikuisia. Monelle kävijälle puupohjaisiin tuotteisiin tutustuminen moniaistisesti oli silminnähden voimaannuttava kokemus. Näyttelyn päätteeksi useampi vierailija mainitsi, että näyttely lisäsi uskoa Suomen kestävään tulevaisuuteen ja ymmärrystä puun hyödyntämisen rajattomista mahdollisuuksista, kertoo Uusi puun projektipäällikkö Virpi Korhonen.

Lisätietoja: uusipuu.fi ja metsiensuomi.fi

Kirjoita kommentti