Tiedote

Save the Date! Metsäpäivät järjestetään 27.–28.10.2022 Helsingissä

Metsäpäivien valoisa ja pidetty tapahtumapaikka Helsingin Clarionissa on tuttu kahden vuoden takaa.

Valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään lokakuussa 2022 tutussa paikassa, Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevassa hotelli Clarionissa.

Metsäpäivien pääteemana on metsien monipuolinen kestävä käyttö mutta myös kestävyyden murros. Metsien kestävää käyttöä määritellään sekä kansallisesti että kansainvälisesti uudelleen. Taustalla vaikuttavat ilmastokysymykset ja monimuotoisuuden turvaaminen.

Metsäpäivillä pohditaan, kuinka kestävyyden murros vaikuttaa metsäalaan ja kerrotaan ja keskustellaan, millaisia ratkaisuja metsäala voi tässä murroksessa tarjota. Entä miten metsäala on mukana määrittelemässä kestävyyttä?

Metsäpäivien ohjelman pääpaino on tänäkin vuonna asiantuntijoiden puheenvuoroissa. Kolmella teemalavalla on esillä tuorein tutkimustieto sekä metsäosaaminen. Teemalavojen lisäksi mukana on jälleen keskustelulava, joka keräsi runsaasti yleisöä ja kiitosta lokakuun 2021 Metsäpäivillä. Avoin, läpinäkyvä ja eteenpäin vievä dialogi onkin kestävyyden ohella toinen Metsäpäivien 2022 painopistealueista.

Verkostoitumismahdollisuuksia tarjoaa tuttuun tapaan minimessut, joilla parikymmentä yritystä ja organisaatiota kertoo toiminnastaan. Opiskelijoiden Urafoorumi puolestaan tuo yhteen opiskelijat sekä metsäalan yritykset.

Metsäpäivien ensimmäinen päivä huipentuu Metsäpäivien iltamiin, jotka tarjoavat rennot ja lämminhenkiset puitteet kohtaamisille sekä verkostoitumiselle – metsäalan huomionosoituksia unohtamatta.

Perjantai on tällä kertaa vahvasti metsäviestinnän päivä ja päivän ohjelma koostuu erilaisista työpajoista sekä sidosryhmätilaisuuksista.

Metsäpäivien ohjelma julkistetaan tällä sivustolla alkusyksystä. Seuraa Metsäpäivien uutisia myös Twitterissä ja Facebookissa.

Lämpimästi tervetuloa 93. kerran järjestettäville vuosittaisille Metsäpäiville!

Lisätietoa:

Kaarina Aro, projektipäällikkö, kaarina.aro@smy.fi, p. 050 374 5677

Kirjoittaja

Metsäviestintä Oy

Kirjoita kommentti