Avoimet työpaikat: toimittaja / viestinnän asiantuntija

|

Etsimme joukkoomme sisällöntuottajaa. Tehtävänäsi on suunnitella ja tuottaa sisältöä eri kanaviimme: uutisia ja artikkeleita forest.fi-verkkolehteemme, vaikuttavaa viestintää hankkeidemme verkkosivuille, innostavia postauksia somekanaviin ja ydinviestejä viestintäkampanjoihin.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta toimittajan työstä tai viestinnästä. Olet kiinnostunut laajasti metsäalasta ja siihen liittyvistä yhteiskunnallisista kysymyksistä. Viestinnän asiantuntijana osaat suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa sisältöä monikanavaisesti eri kohderyhmille sekä suomeksi että englanniksi.

Olet innostunut ideoimaan uutta ja valmis tuottamaan myös ääntä ja kuvaa. Rakastat sekä perehtyä asioihin että tarttua nopeasti toimeen.

Tarjoamme sinulle yhteistyöjärjestönä paikan metsäalalla ja metsäkeskustelussa, mukavan työympäristön Helsingin Kampissa ja työstään innostuneen tiimin. Kokopäiväinen, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus alkaa vuoden 2022 alusta.

Lähetä hakemuksesi meille palkkatoiveineen 10.10.2021 mennessä osoitteeseen info@smy.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä:

Kirsi joensuu, toiminnanjohtaja, p. 040 840 0642, kirsi.joensuu@smy.fi
Anna Kauppi, viestinnän johtava asiantuntija, p. 0400 702 102, anna.kauppi@smy.fi

Kirjoita kommentti