Haemme kesätoimittajaa forest.fi-verkkolehteemme

Oletko utelias, idearikas ja yhteistyöhenkinen toimittaja, joka hallitsee verkkotoimittamisen ja työskentelee mielellään myös itsenäisesti? Hae silloin tekemään metsäalan yhteistä forest.fi-verkkolehteä.

Haemme toimitukseemme kesätoimittajaa. Sinulla on alan koulutusta ja työkokemusta sekä kiinnostusta metsäasioihin alkaen biotaloudesta ja puukaupasta aina monimuotoisuuteen ja virkistykseen asti. Osaat ja haluat kirjoittaa myös englanniksi. Valokuvaustaito, verkkotuotannon laajempi osaaminen ja innostus sosiaaliseen mediaan ovat plussaa.

Tarjoamme paikan parin hengen toimituksessamme noin viideksi kuukaudeksi, mieluiten jo toukokuusta alkaen. Yliopiston harjoittelutuki on toivottava.

forest.fi:tä tuottaa Suomen Metsäyhdistys, joka on reilun kymmenen metsäviestinnän asiantuntijan toimisto Helsingin Kampissa. Yhdistyksen tavoitteena on kertoa metsien kestävästä käytöstä moniarvoisesti ja rakentavasti kaikille, joita metsien ja ympäristön tulevaisuus koskettaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.4.2018 mennessä sähköpostilla julkaisun vastaavalle toimittajalle Hannes Mäntyrannalle: hannes.mantyranta@smy.fi. Lisätietoja voit kysyä häneltä numerosta 050 351 2413.

Kirjoita kommentti