Kirsi Joensuu on Suomen Metsäyhdistyksen uusi toiminnanjohtaja

||Kirsi Joensuu aloittaa Suomen Metsäyhdistyksen toiminnanjohtajana toukokuun alussa.

Suomen Metsäyhdistyksen uusi toiminnanjohtaja Kirsi Joensuu tunnetaan innovatiivisen puurakentamisen edistäjänä. Hän aloittaa Metsäyhdistyksen toiminnanjohtajana toukokuun alussa 2019.

Metsäyhdistyksen hallituksen puheenjohtajan Eeva Hellströmin mukaan yhdistyksen johtoon etsittiin kokenutta ja näkemyksellistä henkilöä kehittämään metsäalan yhteistyötä ja yhteistä viestintää.

”Kirsi Joensuun vahvuutena on innostava, yhteistyötä korostava työote”, Hellström toteaa. ”Hänellä on vahvaa brändeihin ja asiakaspintaan liittyvää kokemusta, joka edelleen vahvistaa Metsäyhdistyksen monipuolista viestinnän osaamista.”

Joensuu on Helsingin yliopistosta valmistunut metsänhoitaja, jolla on vankka kokemus puurakentamisesta. Metsäyhdistyksen toiminnanjohtajaksi hän siirtyy massiivipuutaloista tunnetun Trä Kronorin toimitusjohtajan paikalta.

Aiemmin Joensuu on toiminut muun muassa Tuusulan ja Seinäjoen asuntomessuprojekteissa ja Honkarakenteen johtoryhmässä. Hän on Hiihtoliiton johtokunnan jäsen.

”Metsästä löytyy vastaus maailman megatrendeihin ja ratkaisut niiden synnyttämiin ongelmiin”, Joensuu sanoo. ”Työssäni olen seurannut erityisesti puurakentamisen kasvua ja monipuolistumista. Metsäyhdistyksessä pääsen kehittämään tärkeää viestintää metsien tarjoamista ratkaisuista laajemmin.”

Metsäyhdistyksen hallitus nimitti yhdistyksen uuden toiminnanjohtajan maaliskuun kokouksessaan. Kirsi Joensuu aloittaa tehtävässään toukokuun alussa. Hän seuraa tehtävässään Anders Portinia, joka on siirtynyt ruotsinkielisen maataloustuottajain keskusliiton (SLC) metsäasiamieheksi.

Lisätietoa:

Kirsi Joensuu, Suomen Metsäyhdistyksen toiminnanjohtaja 1.5.2019 alkaen, p. 040 8400642,
Eeva Hellström, Suomen Metsäyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, p. 050 3512412

Kirjoita kommentti