Materiaalit

Metsä puhuu -salkku

Mahdollisuuksien metsä -kampanjan salkku on täynnä sekä tuttuja että yllättäviä tuotteita.

Suomen Metsäyhdistyksen ja metsäteollisuusyritysten yhteistyöllä koostettu tuotesalkku havainnollistaa kattavasti erilaisia puusta valmistettuja tuotteita ja materiaaleja. Salkku esittelee muun muassa uudenlaisia pakkausinnovaatioita ja komposiitteja. Mukana on näytteitä makkarankuorista viskoosiin ja vanerista sellofaaniin. Jokaisella tuotenäytteellä on oma infokortti, jossa kerrotaan  materiaalin valmistuksesta ja käyttökohteista. Infokortteja löytyy myös muista metsien kestävään käyttöön liittyvistä aiheista. Salkusta löytyy myös juliste metsäalan ammateista ja esitteet korkeakouluasteen koulutusmahdollisuuksista ja koulutuspaikoista.

Voit ladata salkun tuotteista kertovat infokortit ja metsän ja puun parissa työskenteleviä ammatteja havainnollistavan julisteen käyttöösi alla olevista linkeistä.

Tuotesalkkuja luovutetaan postimaksua vastaan hyviin koteihin niin kauan kuin niitä riittää.

TILAA SALKKU / SALKKUJA 

 

Salkku on tuotettu Mahdollisuuksien metsä – Suomen suurin työpaikka -kampanjalle, joka järjestettiin kevään 2022 aikana jo yhdeksättä kertaa. Kampanjassa metsäalan mahdollisuuksia yläkoululaisille esittelivät alan ammattilaiset ja lukiolaisille biometsäteollisuuden korkeakouluopiskelijat. Metsäalan koululähettiläät pitävät kouluilla yhden oppitunnin, jonka aikana nuoret saavat käsityksen siitä, millaista metsäteollisuus tänä päivänä on: minkälaisia monipuolisia opiskelu- ja työmahdollisuuksia se tarjoaa ja millaisia tuotteita alalla valmistetaan. Lähettiläät toimittavat oppilaille metsäalan ratkaisuja havainnollistavan tuotesalkun, joka jää kouluille opetuskäyttöön.

Lisätietoja: vilma.issakainen@smy.fi, 050 402 7579

 

 

Mahdollisuuksien metsä x Metsä puhuu -salkku